Enfeksiyon adet gecikmesi yapar mı?

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
36
Adetim gelmiyor enfeksiyonum var genelde hep oluyor ama kaşıntım yok şuan adetim niye gelmedi yumurtlamam da oldu nabzim çok yüksek bu ara enfeksiyon dan mi hamilelikten mi acaba

Bendede intihp vardı fitil verdi doktor onu kullandım iyiyim şimdi çok şükür sende fitil iste canım

Ama ilk önce bebek varmı ona baksın enfeksiyon genelde çıkıyor bende enfeksiyon var diye bu konuyu atlayamam adetim gelmeden ilaç kullanmak istemiyorum varsa zararlı olabilir varsa şuan 5 haftalık öğrenirim degil mi varsa artik

Aynen canım sen ilk önce dersin gebelikten şüpheleniyorum ama idrar yollarimda enfekaiyonda olabilir önceden geçirmiştim dersin doktor iyi bir bakar ama inşallah yoktur bebektendir :) geçmiş olsun

Adetim gelmiyor enfeksiyonum var genelde hep oluyor ama kaşıntım yok şuan adetim niye gelmedi yumurtlamam da oldu nabzim çok yüksek bu ara enfeksiyon dan mi hamilelikten mi acaba
Benim enfeksiyonum arşa çıktığında bile gecikmemişti antibiyotik kullanmıyorsanız gecikmez normalde çünkü farklı yerler etkilemiyormuş ben sormuştum doktora. Hatta enfeksiyon var gebe kalamam diye zırlamıştım bir kutu antibiyotik kullandığım ay bebişim geldi inşallah vardır seninde ihmal etme acilden kan ver :)

Eğer hamile değilsen ürolojiye git kültür tahlili iste sürekli enfeksiyon varsa.. bende de aynı sorun var bayramdan sonra gideceğim.
Hiç adet gecikmesi yapmadı aslında erken bile olduğum oldu

Maalesef tam yarın doktora gidecektim o gece uyurken rüya gördüm yikaniyordum ve hakanı gördüm yorumlara bakarken düşük tehlikesi olabilir diyordu mutfağa gittim kan gelmeye başladı ben yinede gideyim dedim doktora gittim ultrasonda baktı adet oluyorsun normal bir kanama dedi kan testi yapmadi sadece karından baktı yok bişey dedi hayallerim suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…