• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enerjiii

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
48
34
Enerjik olmak için nasıl motive edebiliriz kendimizi.yarım gün çalışıyorum ve günü yatarak tamamlıyorm.motive enerji sifir

Hedefin olsun, bir kursa yazıl , ne bilim sosyal bir derneğe üye ol , hobilerin olursa ; hayattan daha çok zevk alırsın.

Kahve genelde insanları dinç tutar enerjik kılar yani onun haricinde fazla çalışmıyormuşsunuz bence yüzme kursu gibi bir aktiviteye yazılıp katılabilirsiniz.

Bu aylarda herkeste aynı şikayet bende öyleyim:KK51:
Deniz mevsimi gelsin diye bekliyorum o zaman kendime gelicem. Sizde planlar yaparak motive olabilirsiniz. Gezin tozun yürüyün bişeylerle ilgilenin insan yatarak daha çok yoruluyor valla

Dernek ve kurslara üyeyim ama 2.defa gitmemek için her türlü bahane bulabiliyorum hatta arkadaslarla bulusurken bile böyle.

Canım bunun sebebı az su ıcmen olabılır su tuketımını arttırırsan bu durumdan kurtulabılırsın bılımsel bır gercek bu bırde suyu lıkır lıkır degıl yavas yavas tuketeceksın gun ıcerısınde

Back
X