- 1 Şubat 2018
- 17
- 8
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım.konu ilgi alanım olunca yazıverem dedim :) neden hep kendinizi genelliyorsunuz,cümlelerinizde genelde bunu gördüm.bu baştan hatalı.lütfen olumsuz durumları çağırmayın,tam tersi olduğunuza odaklanın,öyleymiş gibi değil tam tamına öyle hissedin.yeniden bir enerjiye uyumlanıyor yada sizde bir açılım oluyor olabilir,bir süreç atlatıyorsunuz büyük ihtimalle.üstünde durmayın,sizde bu konularla alakalı biri olarak birşeylerin temizlenmesi için önce yüzeye çıkması gerektiğini biliyorsunuzdur.gelenleri göndermeyin,sevgiyle kabul edin,sevgiyle gideceklerdir.dediğiniz teknikler dışında-ki bence içlerinden en güzeli imgeleme- özellikle nefes egzersizleri iyi gelecektir.bol bol güzel hayaller kurun.papatya çayı ve melisa da iyi gelir.evde adaçağı tütsüsü yapmak,evi sirkeli suyla silmek,evin bir köşesine kayatuzu/deniztuzu üzerine sirke ve bi miktar su koyup-küçük bir bardağa- negatif enerjiyi onda biriktirip dökmekte işe yarayacaktır.41 kayatuzunun her birine Ayetel Kürsü okuyup üzerine biraz sirke dökerek banyo suyunuza katıp onunla yıkanmanız da çok rahatlatacaktır-ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz,bende deistim ancak Bülent Kısa gibi bir isim bile bu yöntemi öneriyorsa denememek olmazdı,denedim ve çok işe yaradı-.ve renkler,renkleri imgelediniz mi bilmiyorum ama kendinizi beyaz bir ışık içerisinde imgeleyebilirsiniz,o ışığın vücudunuzu sardığını imgeleyebilirsiniz.veya siz direkt "Ruhsal Şifa Yöntemleri"kitabını alın harikadır,içerisinde yüzlerce yöntem var :) aklıma gelenler bunlar.bi dönem bu işlerin çok içindeydim ancak bi süredir ara verdim.biraz dünya derdine düştüm sanırım,dengeyi kuramadım.ama çokta yöntemlere takılı kalmamak lazım,ben artık bu yöntemlerin hiç birini kullanmadan da kendimi iyi hissedebiliyorum.her şey özüne dönmekte o anı farketmekte bitiyor.Oncelikle konum biraz karisik son bir kac seneyi karisik anlatacagim.
Konu hakkinda bilgisi olmayanlarin pas gecmesini istiyorum.
Derdim kisin surekli hasta olmak, ozellikle son iki aydir uzerimden gitmeyen bir grip var. Doktora git demeyin doktora zaten gittim/ gidiyorum. Agri kesicilerle ayakta duruyorum.
Spirituel bir insanim, cakralari temizledigimi saniyorum ama bir seyleri yanlis yapiyorum. Taslari kullandim, diyetteydim 13.5 kilo verdim ama kafeine de ara verdim. Diyette olmasaydim da hasta olurdum oyle saniyorum.
5 sene once reiki 1 e uyumlandim, 5 hafta surekli bir aglama hissi vardi , sonra gecti. Onun disinda bazen esmalari kullanmak istiyorum, onlarda da surekli bir goz dolma, esneme oluyor.
Fiziksel olarak bir degisim soz konusu degil. Negatif insanlardan uzak duruyorum, enerji vampirlerine bulasmak istemiyorum.
Tas , kordon kesme , sage, imgeleme tekniklerini kullandim ama bir seyler eksik.
Iste burada siz devreye giriyorsunuz. Sadece bilenler lutfen...
Kesinlikle biorezonanas öneririrm buna tek ve kesin çözüm çok güvenilir birini önerebilirim bile istersenizOncelikle konum biraz karisik son bir kac seneyi karisik anlatacagim.
Konu hakkinda bilgisi olmayanlarin pas gecmesini istiyorum.
Derdim kisin surekli hasta olmak, ozellikle son iki aydir uzerimden gitmeyen bir grip var. Doktora git demeyin doktora zaten gittim/ gidiyorum. Agri kesicilerle ayakta duruyorum.
Spirituel bir insanim, cakralari temizledigimi saniyorum ama bir seyleri yanlis yapiyorum. Taslari kullandim, diyetteydim 13.5 kilo verdim ama kafeine de ara verdim. Diyette olmasaydim da hasta olurdum oyle saniyorum.
5 sene once reiki 1 e uyumlandim, 5 hafta surekli bir aglama hissi vardi , sonra gecti. Onun disinda bazen esmalari kullanmak istiyorum, onlarda da surekli bir goz dolma, esneme oluyor.
Fiziksel olarak bir degisim soz konusu degil. Negatif insanlardan uzak duruyorum, enerji vampirlerine bulasmak istemiyorum.
Tas , kordon kesme , sage, imgeleme tekniklerini kullandim ama bir seyler eksik.
Iste burada siz devreye giriyorsunuz. Sadece bilenler lutfen...
Merhabalar. Bu aralar biorezonans terapisi ya da theta healingle ilgilniyorum. Onereceginiz biri var mi?Bioresonanz terapisi (kusura bakmayin türkçesini bilmiyorum) tam sizlik.
Unutmadan... bagirsaklarinizi temizledinizmi? Baglisklik sisteminin 3/2 bağırsakda bulunur. Bağırsağı temizleyip dengelemeden fiziki ve ruh sağlığını ben elde eşememişdim.
Biorezonans içinMerhabalar. Bu aralar biorezonans terapisi ya da theta healingle ilgilniyorum. Onereceginiz biri var mi?