- Konu Sahibi yesilkelebek
endeskopiğin ücretini öğrenebilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yüz gerdirme emelyatı yaptırıb yüzünde hemotom olan oldumu ve naaptı,lütfen acil yazın,sayfada yeniyim emelyat oldum ama yüzümde hemotom var ve iyileşmiyo, doktorum zamanla geçer diyo (((( çok depresyondayım bilgisi olanlar yazsın lütfen.
3 hafta oldu emelyat oldum,emelyatdan 1 hafta sonra kanama oldu doktorum şehir dışundaydı 1 hafta sonra geldi geldiyinde orası sertleşmişti zamanla geçer dedi ama hiç bir deyişkenlik yok aynı duruyo ben yurtdışından geldim ve gidiyorum,orda sert bir kitle var ve çok çirkin duruyo,ya geçmezse diye korkuyorum.((((
3 hafta oldu emelyat oldum,emelyatdan 1 hafta sonra kanama oldu doktorum şehir dışundaydı 1 hafta sonra geldi geldiyinde orası sertleşmişti zamanla geçer dedi ama hiç bir deyişkenlik yok aynı duruyo ben yurtdışından geldim ve gidiyorum,orda sert bir kitle var ve çok çirkin duruyo,ya geçmezse diye korkuyorum.((((
Çok teşekkür ederim cevapladınız için, kontrola gitme kibi bi imkan yok yurtdışındayım,döndüm bile,isim vermem burda etik olmaz ama çok araştırmıştım ve ünlü bi doktor çok da para verdim,ama ilgisini beyenmedim,tam yüz germe yaptırdm 1 gün sonra tatile gitdi,doktoru bulamyodm kontrol için, parasın aldı yaptı gitdi,1 ay olcak 1 kes ancak kontrola girdim oda kalidorda bi baktı o kadar, bakalım noolcak, depresyondayım (((
Evet bnde yuz germe ameliyati oldum. Doktorum nazım durak. İnanılmaz derecede memnun kaldim. Kesinlikle yüzümde şişlik ve morluklar yok.bugun ameliyat olali 4cu günü.hala dikişlerim alinmadi.yeni ameliyat oldum.cok ince estetik dikişler atmis saolsun doktorum.2ci günü disari ciktim kafama sapka takıp gezmeye gidiyorum her yere çünkü ne şişlik nede morluk var. Yuzum 10 yaş gençlesmis. Herkese kesinlikle tavsiye ederim..
Dikişlerim alinmadi. Görmek isteyene resim atabilirim. Kesinlikle cok kolay konforlu bi ameliyat gecirdim.rahatlıkla disarida gezebiliyorum.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun ameliyatının saglikli günlerde diyelim doktorunuzun paylaşa bilirmisiniz bende mini yuz germe ameliyatı olmak istiyorumBende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlem aynı anda yapıldı.Üst göz kapağı , alt torbalar, sarkan yanaklar kaldırıldı ve kaşlar çok hafif kaldırıldı.
öyle ağzımın içinden kesi falan yok.alnımın üstünden saç aralarından açılan minicik kesilerle yapıldı.ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı..fakat anormal şişiyor.şişlikler biraz rahatsızlık veriyor tabii.ilk 10 günde hiçbir morluk kalmadı bende.3 haftanın içindeyim şu anda çok hafif şişliklerim kaldı .15 günden sonra gözlüklerimi takıp sokağa çıkmaya başladım.Ama doktorumun demesine göre tam sonucu 2 ay bitiminde görebilirmişim.Daha şimdiden değişimin farkındayım.en az 10 yıl gibi bir fark oldu .çok mutluyum.Çok korkuyordum çok araştırdım ama sonuç mükemmel oldu çok mutluyum.Sizlerlede paylaşmak istedim .İsteyenlere dah fazla bilgi verebilirim
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun ameliyatının saglikli günlerde diyelim doktorunuzun paylaşa bilirmisiniz bende mini yuz germe ameliyatıBende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlem aynı anda yapıldı.Üst göz kapağı , alt torbalar, sarkan yanaklar kaldırıldı ve kaşlar çok hafif kaldırıldı.
öyle ağzımın içinden kesi falan yok.alnımın üstünden saç aralarından açılan minicik kesilerle yapıldı.ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı..fakat anormal şişiyor.şişlikler biraz rahatsızlık veriyor tabii.ilk 10 günde hiçbir morluk kalmadı bende.3 haftanın içindeyim şu anda çok hafif şişliklerim kaldı .15 günden sonra gözlüklerimi takıp sokağa çıkmaya başladım.Ama doktorumun demesine göre tam sonucu 2 ay bitiminde görebilirmişim.Daha şimdiden değişimin farkındayım.en az 10 yıl gibi bir fark oldu .çok mutluyum.Çok korkuyordum çok araştırdım ama sonuç mükemmel oldu çok mutluyum.Sizlerlede paylaşmak istedim .İsteyenlere dah fazla bilgi verebilirim