- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Çoğu özeller uyutarak yapıyor canım ama devletler nasıldır bilemiyorumMerhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
Diğer türlü endoskopide çok zorlanacağımı düşünüyorum.
Ben özelde uyutulmadan yaptım sadece uyuşturdular . Ama yaşadığımı bir allah bilir bir ben. Kesinlikle uyutularak yaptır ona göre hastane seç. Özellerde hangisi yapar bilmiyorum çoğu yapar diye düşünüyorumMerhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
özel pahalı geliyor ya.Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için.Çoğu özeller uyutarak yapıyor canım ama devletler nasıldır bilemiyorum
özel değil de devlet hastanesi olursa daha iyi olur.Bu arada çok geçmiş olsun.Ben özelde uyutulmadan yaptım sadece uyuşturdular . Ama yaşadığımı bir allah bilir bir ben. Kesinlikle uyutularak yaptır ona göre hastane seç. Özellerde hangisi yapar bilmiyorum çoğu yapar diye düşünüyorum
Rica ederim canım geçmiş olsunözel pahalı geliyor ya.Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için.
Eğer karşılaşabilirseniz Acıbadem, Medical park vs bunları istediğiniz gibi yapabilir. Bir yakınım Okmeydanı hastanesinde işlemi yaptırabildi. Geçmiş olsun.Merhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
Merhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
Çocukken dışkapı hastanesinde 2 kere oldum uyuyarakMerhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
hayır yok ama korkuyorum.Tam olarak nasıl yapılıyor endoskopi?Çok hissediyor musunuz?Geçmiş olsun. Devlet hastanelerinde de uyutularak yapılıyor diye duymuştum. Ama 10 dakikalık işlem için bence değmez. Ben de endoskopi olmuştum. Abartılacak bir durum değil, gözünüzde büyütmeyin. Anksiyete sorununuz var mı?
Çok mu zor bir işlem?Valla paraya kiy uyu ben devlette yaptirmistim cektim aci yetmezmis gibi bide doktordon firca yemistim
Merhaba KK'nin değerli kadınları,ben daha önce mide rahatsızlığım için konu açmıştım.Doktor kesinlikle endoskopi yaptırmalıyız dedi ancak hastanede uyutarak endoskopi yapılmadığını söyledi.İstanbul Avrupa yakasında endoskopiyi uyutarak yapan hastaneler var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?