Endoskopi olanlar :((((

yok canım ilk yaptırdığımda,anestezi istememiştim.endoskopi sırasında öğürttüm,biraz o sırada olan oldu.yatarken ama yapacak bir şey yoktu.hazırlıksızdım.
Ayy korktum bir anda deminki yazdığınızı okuyunca

Anestezi ile oldum hiçbirşey anlamadım korkulacak hiçbirşey yok gözümü bir kapattım açtığımda gözlem odasındaydım.Hiç korkmayın anlamıyorsunuz bile ağrı sızı acıma hiçbir his olmadı.

Kızlar bugün endoskopi oldum, dediğiniz gibi acı ve öğürme hiçbir şey hissetmedim.
Ağzımı kapatmayayım diye ağızlık gibi birşey taktılar, sonrasını hatırlamıyorum bile.
Gözümü açmam ile kapamam bir oldu sanki, hiç birşey hissetmedim.

geçmiş olsun sedasyonla mı yapıldı..

Endoskopi'den çıkanlara sordum, girince görürsün dediler.
Bende bilmeyerek tek başıma girdim.
Aç karnında gittiğim iyi oldu, Ağzıma uyuşturması için fıs fıs yaptılar, gırtlaktan geçtikten sonra korkma dediler, biriki kez öğürme geldi, sonra kendimi tuttum, bir dakika sürdü sürmedi, biraz cesaret ve sabır korkmaya hiç gerek yok...Herkese geçmiş olsun şimdiden...

Merhaba,
Endoskopi yi nerede yaptırdınız? Mide rahatsızlıkları için önerebileceğiniz bir doktor var mı? İstanbul Anadolu Yakasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…