• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopi olanlar :((((

Offf kızlar 1 aydır geçmeyen mide bulantım vardı, doktora gittim. Endoskopi yapmaya karar verdi. Yarın endoskopi yapılacak, çok korkuyorum.
Daha önce endoskopi olanlar varsa lütfen beni rahatlatsın.
Endoskopi ile kötü anıları olanlar yazmasın zira zaten çok korkuyorum :KK43:
Anestezi ile oldum hiçbirşey anlamadım korkulacak hiçbirşey yok gözümü bir kapattım açtığımda gözlem odasındaydım.Hiç korkmayın anlamıyorsunuz bile ağrı sızı acıma hiçbir his olmadı.

Kızlar bugün endoskopi oldum, dediğiniz gibi acı ve öğürme hiçbir şey hissetmedim.
Ağzımı kapatmayayım diye ağızlık gibi birşey taktılar, sonrasını hatırlamıyorum bile.
Gözümü açmam ile kapamam bir oldu sanki, hiç birşey hissetmedim.

Kızlar bugün endoskopi oldum, dediğiniz gibi acı ve öğürme hiçbir şey hissetmedim.
Ağzımı kapatmayayım diye ağızlık gibi birşey taktılar, sonrasını hatırlamıyorum bile.
Gözümü açmam ile kapamam bir oldu sanki, hiç birşey hissetmedim.

geçmiş olsun sedasyonla mı yapıldı..

Endoskopi'den çıkanlara sordum, girince görürsün dediler.
Bende bilmeyerek tek başıma girdim.
Aç karnında gittiğim iyi oldu, Ağzıma uyuşturması için fıs fıs yaptılar, gırtlaktan geçtikten sonra korkma dediler, biriki kez öğürme geldi, sonra kendimi tuttum, bir dakika sürdü sürmedi, biraz cesaret ve sabır korkmaya hiç gerek yok...Herkese geçmiş olsun şimdiden...

Merhaba,
Endoskopi yi nerede yaptırdınız? Mide rahatsızlıkları için önerebileceğiniz bir doktor var mı? İstanbul Anadolu Yakasında.

Back
X