• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrizosizde Uzman Ankarada doktor bilen var mı?

esmerralda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
13
0
86
45
Çorum
Endometriozis hakkında hastasını iyi aydınlatan ,dinleyen ,bilgisi olan Ankarada bir doktor arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirimsenağlama

Ankara etlık zÜbeyde hanım hastanesınde klınık Şefı berna dılbaz var bu hastalıkta uzman bır doktor bende yaklaŞık 4 ay Önce amelıyat oldum yapıŞıklık falanda vardı onlarıda laparoskopıyle hallettı gerÇektende herkes Çok beĞenıyo ve ıŞınde Çok baŞarılı bence ama Özel telefonu falan yok bende hastane ıle ırtıbata geÇersen sana ulaŞıcaĞın bır numara falan verırler sanıyorum nettende bakabılırısn geÇmıŞ olsun

Ankara etlİk zÜbeyde hanım hastanesİnde klİnİk Şefİ berna dİlbaz var bu hastalıkta uzman bİr doktor bende yaklaŞık 4 ay Önce amelİyat oldum yapıŞıklık falanda vardı onlarıda laparoskopİyle hallettİ gerÇektende herkes Çok beĞenİyo ve İŞİnde Çok baŞarılı bence ama Özel telefonu falan yok bende hastane İle İrtİbata geÇersen sana ulaŞıcaĞın bİr numara falan verİrler sanıyorum nettende bakabİlİrİsn geÇmİŞ olsun
sağol canım hastaneden ulaşmya çalışcam teşekkür ederim

Back
X