Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yaşım 31 endometrizosis yani çikolata kisti hastalığım var. sol yumurtalıkta çikolata kisti var...4 defa tüp denedik olmadı...tutunma olmuyor...çikolata kisti olup tüp yaptıranlar ve hamile kalanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim....
tutunma ve endo arasındaki ilişkiyi arasıtıyorum bende amaeliyattan sonra birçok kez tüp denedim ama döllenme olup tutunma olmuyor, gelin bildiklerimizi paylaşım hep beraber,
kızlar çok zor bu süreçler sizi çok iyi anlıyorum, Allahım sen çok büyüksün... bu mübarek günde; bekleyipte kavuşamadıkları bebişlerine kavuştur yarabbim... Amin
kızlar çok zor bu süreçler sizi çok iyi anlıyorum, Allahım sen çok büyüksün... bu mübarek günde; bekleyipte kavuşamadıkları bebişlerine kavuştur yarabbim... Amin
Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM