• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endometrizosis (çikolata kisti) olup tüp bebek yaptıranlar

thorbank

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
1.850
326
363
İçel Mersin
Arkadaşlar yaşım 31 endometrizosis yani çikolata kisti hastalığım var. sol yumurtalıkta çikolata kisti var...4 defa tüp denedik olmadı...tutunma olmuyor...çikolata kisti olup tüp yaptıranlar ve hamile kalanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim....

Ah, bunun cevabini bi bilebilsem... Benim de iki negatif tup denemem var. Tabii ki hamile kalanlar var, ama zannedersem bizim daha daha daha bi sabirli olmamiz lazim.:26:

Arkadaşlar yaşım 31 endometrizosis yani çikolata kisti hastalığım var. sol yumurtalıkta çikolata kisti var...4 defa tüp denedik olmadı...tutunma olmuyor...çikolata kisti olup tüp yaptıranlar ve hamile kalanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim....

tutunma ve endo arasındaki ilişkiyi arasıtıyorum bende amaeliyattan sonra birçok kez tüp denedim ama döllenme olup tutunma olmuyor, gelin bildiklerimizi paylaşım hep beraber,

tutunma ve endo arasındaki ilişkiyi arasıtıyorum bende amaeliyattan sonra birçok kez tüp denedim ama döllenme olup tutunma olmuyor, gelin bildiklerimizi paylaşım hep beraber,

kızlar ben varımmm,bende laparoskopi oldum 3 yıl önce,sonra yine çıktı kist,şuan 3,5 cm,ve tüp denedik oldu çok şükür,

Ben de 12 yıldır endometriousz hastasıyım. İlk tanı konulduğu zaman ameliyat olmuştum. Ameliyattan sonra beyin ödemi geçirdimve acil yoğun bakımda 10 gün bilincim kapalı bir şekilde yattım. 2.hayatımı yaşıyorum yani:)) O zamanlar araştırıp okurken kısırlık riskimin olduğunu biliyordum ama ailemdeki tüm kadınlar öyle doğurgan ki, ben de olmaz diyordum. 2yıldır evliyim 34yaşındayım, 2 kez tüp bebek denedik malasef sonuç negatif...Şimdi beni de bir endişe kapladı. Ameliyattan sonraki doktorum kesinlikle ameliyatı önermiyor, yumurtalık rezervlerin azalır diyor. Zaten ben de korkuyorum. Ama inancımı kaybetmek istemiorum. İlk tüp bebek denememde 25 yumurta toplandı, ve OHss oldum. Yumurtalama da problem yok ama gebelik de yok:((

arkadaşlar merhaba, ben varım çikolata kistim vardı laporoskopi ile temizlendi ama fayda etmedi. şubat sonu tüp bebek için tedaviye başladım ve hamile kaldım şükürler olsun......... Allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar bende endometriosizliim .tam 1 yıl önce ameliyat oldum.yine tekrarladı.1 yıldırda tüp deniyoruz.rezervim de azalmış :26::26::26:3.denememde bu ay içinde oldu.maalsef başarısız.çok korkuyorum. bebeğim olmuyacak diye.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

endometriosizde hala pataloji tam anlamiyla aciklanmis degill..
allah hepimize kolaylik versin.............

Merhaba bende endo hastasıyım yumurtalıklarımda bir kez ameliyat oldum kist alındı geçici menepoz oldum ama kistler tekrarladı tüp bebek tedavisne başladım geçen hafta oda hüsrenla şonuşlandı yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu rezervimde az dr ikinci deneme içinde pek olumlu konuşmadı rabbim isteyen herkese versin ben ugur akyol diye bir isim duydum nette onu arayacam bilen kullanan varmı varsa yararı oldumu paylaşırsanız bir çok kişe umut olursunuz

kızlar çok zor bu süreçler sizi çok iyi anlıyorum, Allahım sen çok büyüksün... bu mübarek günde; bekleyipte kavuşamadıkları bebişlerine kavuştur yarabbim... Amin

kızlar çok zor bu süreçler sizi çok iyi anlıyorum, Allahım sen çok büyüksün... bu mübarek günde; bekleyipte kavuşamadıkları bebişlerine kavuştur yarabbim... Amin

canım güzel dileklerin için teşekkürler.siz de bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı dünyaya getirirsiniz inşallah..siz tüp bebekle mi normal yolla mı hamile kaldınız.birde hamile kaldığınızda kistleriniz var mıydı.benim kistler var inş yaptıracağım tüp bebeği etkilemez korkuyorum açıkcası:(((

canım güzel dileklerin için teşekkürler.siz de bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı dünyaya getirirsiniz inşallah..siz tüp bebekle mi normal yolla mı hamile kaldınız.birde hamile kaldığınızda kistleriniz var mıydı.benim kistler var inş yaptıracağım tüp bebeği etkilemez korkuyorum açıkcası:(((

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

Geçmiş olsun.Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Benim durumum sizinkiyle aynı. Zahmet olmazsa ameliyat çok mu masraflı yazabilir misiniz? Benim sigortam yok çünkü...

Back