Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar aynı durum bende de var ureme olmuyor akıntımdan ama cok yogun agrılı yasıyorum bu surecı. Belırtınız nedır hangı doktora gıdıyorsunuz. Cok gecmıs olsunEndometriyozis değil benim durumum canım.Adı endometrit.yine de yazdığınız için teşekkür ederim
Ben size mesaj attım bakar mısınızAkıntım ve kasıkta dolgunluk,bulantı,şişkinlik hisssi oluyor.histeroskopi operasyonu oldum parça alındı ve sonuç kronik endometrit.Antibiyotik verildi ama tek bir ilaç.Araştırdığıma göre çoklu tedavi veriliyor
Merhabalar benimde kronik enfeksiyonum var bir türlü geçmiyor doktora gidip kullandığım ilaçlarda işe yaramıyor malesef sadece hafifletiyor sonra tekrar başa sarıyor siz tedavi olabildiniz mi şikayetleriniz nelerdi acabaAkıntım ve kasıkta dolgunluk,bulantı,şişkinlik hisssi oluyor.histeroskopi operasyonu oldum parça alındı ve sonuç kronik endometrit.Antibiyotik verildi ama tek bir ilaç.Araştırdığıma göre çoklu tedavi veriliyor