• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Endometriozis

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk istiyorum sizce mantıklı olan çikolata kisti için ameliyat olmakmı yoksa aşılama veya tüp bebek yaptırmak mı?
Kistinzin boyutu ve yumurta rezervinize ne derece etkilediğine göre değişebilir ama ben tüp bebeği tercih ederdim ameliyat rezerve negatif etkileri olabilir

Ne kadardır bebek deniyorsunuz ki ?
Ben 6cm çikolata kişiyle İlk denemede gebe kaldim.

10 ay önce düşük yaptım 10 aydır olmuyor 😔 imşallah bizlere nasip olur 😔
Doktorum denemelere başlamadan önce 1 sene boyunca denemem gerektiğini söylemişti.
Kaybınız için çok üzgünüm fakat düşük yaptığınıza göre gebe kalabiliyorsunuz demektir. Eminim tekrarının nasip olacağına.
Kesinlikle ameliyata yönelmeyin. Ameliyat olsanız da kist tekrar edecek ve üreme sisteminiz ciddi zarar görecek. Uzmanlar patlama gibi acil durumlar dışında kist ameliyatlarını önermiyor.

Doktorum denemelere başlamadan önce 1 sene boyunca denemem gerektiğini söylemişti.
Kaybınız için çok üzgünüm fakat düşük yaptığınıza göre gebe kalabiliyorsunuz demektir. Eminim tekrarının nasip olacağına.
Kesinlikle ameliyata yönelmeyin. Ameliyat olsanız da kist tekrar edecek ve üreme sisteminiz ciddi zarar görecek. Uzmanlar patlama gibi acil durumlar dışında kist ameliyatlarını önermiyor.
Çok ameliyat taraftarı değilim ama artık gelişme istiyorum bi tedavi veya bi mucize ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Rabbim o duyguyu bir daha tatrırırmı inanın içim çok yorgun

Back