Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh degerinizi biliyormusunuzÇocuk istiyorum sizce mantıklı olan çikolata kisti için ameliyat olmakmı yoksa aşılama veya tüp bebek yaptırmak mı?
Amh degerinizi biliyormusunuz
Ben tüp bebeği tercih ettim şükür pozitifi aldım henüz çok yeni olsada.
Kistinzin boyutu ve yumurta rezervinize ne derece etkilediğine göre değişebilir ama ben tüp bebeği tercih ederdim ameliyat rezerve negatif etkileri olabilirÇocuk istiyorum sizce mantıklı olan çikolata kisti için ameliyat olmakmı yoksa aşılama veya tüp bebek yaptırmak mı?
Evet oldukça maliyetli fakat diğer tedavilerde aynı oranda masraflı. Benim gibi hiç hamile kalamamış kişilerde aşılama vs çok işe yaramıyor.Maliyetli bir işlem değilmi
10 ay önce düşük yaptım 10 aydır olmuyorNe kadardır bebek deniyorsunuz ki ?
Ben 6cm çikolata kişiyle İlk denemede gebe kaldim.
Demekki hamile kalabiliyorsun bunu düşün inş tekrar hamile kalırsınBen bir kere düşük yaptım 10 ay önce kararsız kaldım oyuzden![]()
Doktorum denemelere başlamadan önce 1 sene boyunca denemem gerektiğini söylemişti.10 ay önce düşük yaptım 10 aydır olmuyorimşallah bizlere nasip olur
![]()
Çok ameliyat taraftarı değilim ama artık gelişme istiyorum bi tedavi veya bi mucize ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Rabbim o duyguyu bir daha tatrırırmı inanın içim çok yorgunDoktorum denemelere başlamadan önce 1 sene boyunca denemem gerektiğini söylemişti.
Kaybınız için çok üzgünüm fakat düşük yaptığınıza göre gebe kalabiliyorsunuz demektir. Eminim tekrarının nasip olacağına.
Kesinlikle ameliyata yönelmeyin. Ameliyat olsanız da kist tekrar edecek ve üreme sisteminiz ciddi zarar görecek. Uzmanlar patlama gibi acil durumlar dışında kist ameliyatlarını önermiyor.
Bir kere kalıp daha sonra kalamayan insanlar gördükçe umudum azaldı inanınDemekki hamile kalabiliyorsun bunu düşün inş tekrar hamile kalırsın ❤