- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hayırla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah. Benimde çikolata kistlerim var sol yumurtalığım kötü durumda hsg temiz çıktı tüp bebek öncesi lucrin iğne vuruldum hemde 11.25 yani 3 aylık olandan. 2 aydır adet görmüyorum cok tedirginim. Beni neler bekliyor bu süreçte yardımcı olur musunuzBenim çikolata kistim var, 4 cm , Tedavim olumlu sonuçlandı hamileyim. Doktor ve süreç önemli bende öncesinde lucrin depot iğne kullandım kisti baskılaması için , rahim kalınlığı için de İlaç kullandım. Şükür . İlaçlarıma saatine ve düzenine çok dikkat ettim. Tabiki nasip olacak olduktan sonra gerisinin önemi yok, Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.
Ben transferden önceki haftalarda iğne olmuştum. O yüzden adet gecikmesi olmadı. Sadece baskılamak içindi. Bende tek tarafta 4 cm idi. Tüplerim açıktı. Daha sonra çok şükür tuttu. Nasip , hayrlısını istedim hep .. toplama işleminiz yapıldıysa embriyolarınız oluştuysa geriye klan sadece dua edip , kendinize dikkat etmek. Özellikle beslenmenize sağlığınıza dikkat edin. Ben bol yürüyüş yaptım, günde 3-4 litre su içiyorum. Hazır yiyecekler , hazır tavuk, şeker, kızartma, beyaz ekmek, bunlardan uzak durdum. Bol kuruyemiş, dut kurusu, avokado, kabak çekirdeği ara ara ananas yedim. Bunlar rahime faydalıymış , burda okumuştum. Her gün meryem suresini okuyorum. Özel bir şey yapmadım ama olabildiğince glutenli ve tatlı gıdalardan uzak olmak üreme sağığı içinde iyi olduğunu okumuştum. En önemlisi stresten uzak olmak. İşi Allaha bırakmak , çünkü O bizim için en hayırlı olanı bilir nasip edecektir. Ben 3 yıllık evliyim, yaşım 33 belki çok geç değildi ama tevekkül ettim. Çocuk sahibi olmak bize hayır getirecekse nasip et dedim. Artık kabullenmiştim durumu,olabilir de olmayabilir de , ben elimden geleni yapacağım gerisi Allaha kalmış dedim . Kur an okurken ; Biz dilediğimize kız evlat, dilediğimize erkek , dilediğimize ikiz veririz, dilediğimizi de çocuksuz bırakırız diyordu. Buna inandım hep, işimi sana bırakıyorum dedim , yaratan O . Bizim elimizden gelen neyse imkanları deneyip, kendimize dikkat etmek.. içinizi ferah tutun. Olumlu düşünün hep , hakkınızda hayırlı olan olur inşallah. Çikolata kisti bir engel değil, sadece gebe kalmayı geciktirebiliyor. Doğal olan yüzlerce kadın varHayırlı olsun hayırla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah. Benimde çikolata kistlerim var sol yumurtalığım kötü durumda hsg temiz çıktı tüp bebek öncesi lucrin iğne vuruldum hemde 11.25 yani 3 aylık olandan. 2 aydır adet görmüyorum cok tedirginim. Beni neler bekliyor bu süreçte yardımcı olur musunuz
Haklısın bende sizin gibi her namazda her kuran da geciriyorum verecek vermeyecek olan yalnızca Allah. Umarım bizler içinde en iyisini en hayırlısını yazmış olsun. Tecrübelerin için teşekkür ederim canım inan cok ihtiyacım var bu konuda cok cahil cok bilgisizim. Öylece istemekten hayırlısını dilemekten baska bişey gelmiyor elimden. Umarım cikolata kisti benim içinde engel olmaz sende benim için dua et lütfenBen transferden önceki haftalarda iğne olmuştum. O yüzden adet gecikmesi olmadı. Sadece baskılamak içindi. Bende tek tarafta 4 cm idi. Tüplerim açıktı. Daha sonra çok şükür tuttu. Nasip , hayrlısını istedim hep .. toplama işleminiz yapıldıysa embriyolarınız oluştuysa geriye klan sadece dua edip , kendinize dikkat etmek. Özellikle beslenmenize sağlığınıza dikkat edin. Ben bol yürüyüş yaptım, günde 3-4 litre su içiyorum. Hazır yiyecekler , hazır tavuk, şeker, kızartma, beyaz ekmek, bunlardan uzak durdum. Bol kuruyemiş, dut kurusu, avokado, kabak çekirdeği ara ara ananas yedim. Bunlar rahime faydalıymış , burda okumuştum. Her gün meryem suresini okuyorum. Özel bir şey yapmadım ama olabildiğince glutenli ve tatlı gıdalardan uzak olmak üreme sağığı içinde iyi olduğunu okumuştum. En önemlisi stresten uzak olmak. İşi Allaha bırakmak , çünkü O bizim için en hayırlı olanı bilir nasip edecektir. Ben 3 yıllık evliyim, yaşım 33 belki çok geç değildi ama tevekkül ettim. Çocuk sahibi olmak bize hayır getirecekse nasip et dedim. Artık kabullenmiştim durumu,olabilir de olmayabilir de , ben elimden geleni yapacağım gerisi Allaha kalmış dedim . Kur an okurken ; Biz dilediğimize kız evlat, dilediğimize erkek , dilediğimize ikiz veririz, dilediğimizi de çocuksuz bırakırız diyordu. Buna inandım hep, işimi sana bırakıyorum dedim , yaratan O . Bizim elimizden gelen neyse imkanları deneyip, kendimize dikkat etmek.. içinizi ferah tutun. Olumlu düşünün hep , hakkınızda hayırlı olan olur inşallah. Çikolata kisti bir engel değil, sadece gebe kalmayı geciktirebiliyor. Doğal olan yüzlerce kadın var
Merhabalar ilk başta çikolata kistiniz kaç cm di ? Birde transfer zamanı kaç cm ile yapıldıBen varım iki taraflı kistim var eğer düşünüyorsan tecrübeli bir doktor bulmanı tavsiye ederim bir kaç başarısız tedaviden sonra en son bana da 3 ay geçici menopoz sonrası dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve tuttu çok şükür taza transferim kimyasal ge elikşe sonuçlanmıştı ve nuna kistler de sebep oluyormuş menopoz kistlerin rahme zararlı salgılar vermesini ebgelliyormuş aynı zaman da 3 cm küçülme oldu
Biri 6cm diğeri 3 cm di başta menopoz tedavisi sonrası büyük olan 3 cm olmuştu o şekilde transfer yapıldıMerhabalar ilk başta çikolata kistiniz kaç cm di ? Birde transfer zamanı kaç cm ile yapıldı
İnşallah canım Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinHarika inşallah benimde o küçülür