ENDOMETRIOZIS ODAKLARI LAPAROSKOBIYLE YAKILDIKTAN SONRA HAMILELIK?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Merhaba arkadaslar 4 senedir bebegimiz olmuyor tup bebege gecelim dedik endometriozis odaklarimin oldugunu ve temizledigini soyledi doktorum. 1 yil icinde dogal yolla deneyin dedi.

Bu ameliyati olup hamile kalan varmi ? Yoksa direk tup bebek mi yaptirayimm. 4 sene gecti zaman kaybetmekte istemiyorum

Merhaba arkadaslar 4 senedir bebegimiz olmuyor tup bebege gecelim dedik endometriozis odaklarimin oldugunu ve temizledigini soyledi doktorum. 1 yil icinde dogal yolla deneyin dedi.

Bu ameliyati olup hamile kalan varmi ? Yoksa direk tup bebek mi yaptirayimm. 4 sene gecti zaman kaybetmekte istemiyorum
Merhaba bende geçen hafta ameliyat oldum ve endometriozis varmış yakmışlar doğla yolla hamile kaldın mı çünkü doktor bana da aynısını söyledi

Kızlar konu belki eski ama 4 yıl once bende laparoskopı ile ameliyat oldum fakat ovulasyon ile klomen ile femara ve catlatma ıgnesı ile 8 aydır hamile kalamadım bu hastalık ameliyat olsakta hamile kalmaya engel mi

Kızlar konu belki eski ama 4 yıl once bende laparoskopı ile ameliyat oldum fakat ovulasyon ile klomen ile femara ve catlatma ıgnesı ile 8 aydır hamile kalamadım bu hastalık ameliyat olsakta hamile kalmaya engel mi

Cnm nedense dogal yoldan hamile kalmaya engel diye biliyorum
Normal kadin dogum uzmani koymuştu teşhisi. Bana ddki zaten normal yoldan hamile kalamassin asilama yaptik tutmadi. Tup bebege gectik ameliyat oldum ama yine hamile kalamadim. Yani ne engelliyor mantikli aciklamasi ne hic bilmiyorum...

8 ay uzun bir zaman değil bir yıl bekle diyor doktorlar ama ben de beklemedim aşılama yaptırdım şimdi hamileyim

Back
X