Merhaba kızlar. Üzülüyorum engelleyemiyorum. Benim gibi olan var mı, umut olabilecek olan, neler yaptınız? Geçen sene regl ağrılarım için gittiğimde doktorlar hemen tüp bebek dediler. Endometriozis var gebelik zor olur filan. Ben ameliyat olmayı tercih ettim. Belki kendiliğinden olur diye. Olmadı. Bu sene Eylül'de tüp bebeğe başladık negatif geldi. Sonrasında rahim filmi istediler sağ taraf tüp tıkalı ve hidrosalpinks olmuş. Sıvı birikmiş. Rahim t şeklinde. Histeroskopi+ laparoskopi dendi. Geçtiğimiz pazartesi girdim ameliyata iki tüpümde bağlanmış. Ameliyatta öyle uygun görülmüş. Çok üzgünüm. Tek imkan tüp bebek artık. Şöyle bişeyde var ne kaliteli yumurtam oluştu ne de embriyo. Bir tane orta kalite embriyo oluştu o da tutunamadı. Hani anladığım kadarıyla yumurtalar kaliteli değil, kaliteli embriyoda oluşmuyor ve tutunamadı da. Moralim cok bozuk. Hani bu anlamda sıkıntı yaşayacağımızı hiç düşünmemiştim. Bana umut olabilecek olan, yumurta, embriyo kalitesini artırmak için yardımcı olur musunuz kızlar? Neler yaptınız?