Cnm çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bir yıl boyut takibi yapıldı ultrason ile büyüyünce ilaçlı emar çekildim orda net belli oldu evet geçmiş yıllarda çok bahsedilmiş soğan küründen bendede böyle birşey çıkınca doğru kullanımı nasıl başına gelen arkadaşlar bilgi verir diye açtım konuyuYerini doktor mu söyledi? Bende de var yıllardır ama yer olarak bişey söylemedi 3 doktor da. Soğan kürü macunlarla küçülne ihtimali var çok küçükmüş kistleri in
Benimde zaman zaman çikolata kistim oluyor. Fazla önemsemiyorum ben ama 5 cm kistim olduğunda o ay soğan kürü yaptım ve yok oldu. Doktor bile şaşırmıştıArkadaşlar merhaba geçen seneden beri endometriozis kistlerim olduğunu öğrendim biri 2.5 cm diğeri 2 cm minik minik bir kaç tane daha varmış fakat benim kistlerim rahimde değil sağ kasık karın içindeki kaslara bağlı dokudaymış bunun için böyle rahatsızlığı olup soğan kürü uygulayan varmı yada başka bir çözüm dr ameliyatı uygun görmedi hem ameliyat için küçüķ hemde tekrar nüks edebilirmiş lütfen bu tarz rahatsızlığı olanlar neler yaptınız şifa bulabildiniz mi acil yorumlarınızı bekliyorum ve şunu da belirteyim adet dönemlerimde çok ciddi ağrılarım oluyor
Anladım cnm. Benim de çok ağrım oluyo her ay malesef. Ben yaptım işe yaramadı ama bneim kistim büyük 4 5 cm civarıCnm çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bir yıl boyut takibi yapıldı ultrason ile büyüyünce ilaçlı emar çekildim orda net belli oldu evet geçmiş yıllarda çok bahsedilmiş soğan küründen bendede böyle birşey çıkınca doğru kullanımı nasıl başına gelen arkadaşlar bilgi verir diye açtım konuyu
Gerçekten mi çok sevindim senin adına arkadaşım kistlerin benim gibi rahim dışındamıydı acaba birde bu kürü nasıl uyguladınBenimde zaman zaman çikolata kistim oluyor. Fazla önemsemiyorum ben ama 5 cm kistim olduğunda o ay soğan kürü yaptım ve yok oldu. Doktor bile şaşırmıştı
Çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum ağrılar çok kötü şuan adetimin 7 günü ve hala batma hissi bitmiyor yaa ama şu ibrahim saraçoglunu izledim başka çay çeşitleri varmış onları da araştırsanAnladım cnm. Benim de çok ağrım oluyo her ay malesef. Ben yaptım işe yaramadı ama bneim kistim büyük 4 5 cm civarı
Doktor bana kistin yeriyle alakalı bir şey söylememişti. Adetten 15 gün önce her sabah 1 adet kuru soğanı 4 e bölüp 1.5 su bardağı içme suyunu bir kaba koyup soğanları içine atıyordum. Ağzını da kapatıyordum. Ocağa alıp kaynamasını bekliyordum, tam 5 dakika boyunca kaynatıp ocağı kapatıyordum (5 dakikayı geçirmemen gerekiyor). Kapağı kapalı bir şekilde ılınınca bardağa alıp suyunu içiyordum canım.Gerçekten mi çok sevindim senin adına arkadaşım kistlerin benim gibi rahim dışındamıydı acaba birde bu kürü nasıl uyguladın
Yumurtlama zamanı da ağrınız oluyor mu, adetten sonra kaç gün devam ediyor ağrılarınız?Çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum ağrılar çok kötü şuan adetimin 7 günü ve hala batma hissi bitmiyor yaa ama şu ibrahim saraçoglunu izledim başka çay çeşitleri varmış onları da araştırsan
Adet olmadan üç gün önce başlıyor ağrılar adet olunca hat safhaya çıkıyor yumurtlama bitmeden rahatlamıyorum malesefYumurtlama zamanı da ağrınız oluyor mu, adetten sonra kaç gün devam ediyor ağrılarınız?
Çok teşekkür ederim cnm bende denicem inşallah sevgilerDoktor bana kistin yeriyle alakalı bir şey söylememişti. Adetten 15 gün önce her sabah 1 adet kuru soğanı 4 e bölüp 1.5 su bardağı içme suyunu bir kaba koyup soğanları içine atıyordum. Ağzını da kapatıyordum. Ocağa alıp kaynamasını bekliyordum, tam 5 dakika boyunca kaynatıp ocağı kapatıyordum (5 dakikayı geçirmemen gerekiyor). Kapağı kapalı bir şekilde ılınınca bardağa alıp suyunu içiyordum canım.
Umarım tüm dertlerinden bir an önce kurtulursunÇok teşekkür ederim cnm bende denicem inşallah sevgiler
Ağrılı durumlarda napıyorsunuz ağrı kesici alıyor musunuz doktor birşey önerdi mi sizeAdet olmadan üç gün önce başlıyor ağrılar adet olunca hat safhaya çıkıyor yumurtlama bitmeden rahatlamıyorum malesef
Çok teşekkür ederim aminUmarım tüm dertlerinden bir an önce kurtulursun ☺
Çok dayanılmıcak şekilde olduğunda alıyorum ağrı kesici dr ilaç tedavisi dedi bana ama çok sevdiğim bir yakınımda da var bu rahatsızlık 4 kere ameliyat oldu yine nüks etti ne ilaçlar kullandı adetini 6 durdurdular küçülsün diye bırakınca yine devam yani buna kökten çözüm yok şu anda ümıdim soğan kürü inşallahAğrılı durumlarda napıyorsunuz ağrı kesici alıyor musunuz doktor birşey önerdi mi size
Ben yapıyorum soğan kürü 3.ye inş bu kez fayda eder. Bidahaki ay da clife ballı macun alıcam Bi araştır istersen baya fayda gören vsr. Bebek düşünüyor musun cnmÇok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum ağrılar çok kötü şuan adetimin 7 günü ve hala batma hissi bitmiyor yaa ama şu ibrahim saraçoglunu izledim başka çay çeşitleri varmış onları da araştırsan
Araştırırım cnm yok tatlım 2 çocuğum var biri 13 biri 6 yaşında 39 yaşındayım Allahım isteyen herkeze nasip etsin dilerimBen yapıyorum soğan kürü 3.ye inş bu kez fayda eder. Bidahaki ay da clife ballı macun alıcam Bi araştır istersen baya fayda gören vsr. Bebek düşünüyor musun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?