Kızlar merhabalar yaklaşık 2 ay önce 4 evre endometriozis ve miyom nedeniyle açık ameliyat oldum.2 aydır Yasmin kullanıyorum. Doktor 4 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk altı ay hamilelik için çok önemli diye okudum hep. 6 ay Yasmin kullanmak beni endişelendirdi. Acaba tekrarlar mı o sürede ya da hamilelikte sorun olur mu? Tecrübe eden var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Endometriozis ameliyatı sonrası
- Konu Sahibi avlotus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Kızlar merhabalar yaklaşık 2 ay önce 4 evre endometriozis ve miyom nedeniyle açık ameliyat oldum.2 aydır Yasmin kullanıyorum. Doktor 4 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk altı ay hamilelik için çok önemli diye okudum hep. 6 ay Yasmin kullanmak beni endişelendirdi. Acaba tekrarlar mı o sürede ya da hamilelikte sorun olur mu? Tecrübe eden var mı?
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Ben Kapalı olarak oldum bu ameliyatı. Hamile kalmak için özellikle oldum hamile kalamiyordum 2.cocugu istiyorduk. Bana dogum kontrol ilaci vermedi. Ama hamilelikte 4 sene sonra oldu. Tekrarlama olmadı hala kistte . 10 cm endometriozis alindi
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Geçmiş olsun bende de endometriozis çikolata kisti var 4. Evre dedi Dr. Ameliyat dedi benim en belirgin sikeyetim mesane oraya tutulduğunu düşünüyor Dr. Ürolojiye yönlendirdi beni sistoslopi oldum enfeksiyon varmis yakıldı temizlendi tedavi görüyorum mesaneden yanma ağrı sık idrara çıkma sorunum var işlem sonrası bir hafta sonra gel mesaneye ilaç enjekte edilecek sonra endometriozis için ameliyat olabilirim ancak
Alttan muayene ile kist görülebiliryomu yoksa laposroskobi ile mi tanı alınıyor. .bnedede kronik bel ve kasık agrısı var aynı zamanda pkos hastasıyım ama bu agrı pkostanmı endometriozismi anlayamıyorlar alttan ultrasyonda cikolata kisti yok diyorlarBen Kapalı olarak oldum bu ameliyatı. Hamile kalmak için özellikle oldum hamile kalamiyordum 2.cocugu istiyorduk. Bana dogum kontrol ilaci vermedi. Ama hamilelikte 4 sene sonra oldu. Tekrarlama olmadı hala kistte . 10 cm endometriozis alindi
Alttan muayene de kist var denildi sonra röntgen çekildim orda kesinlesti ve laparoskppi oldmAlttan muayene ile kist görülebiliryomu yoksa laposroskobi ile mi tanı alınıyor. .bnedede kronik bel ve kasık agrısı var aynı zamanda pkos hastasıyım ama bu agrı pkostanmı endometriozismi anlayamıyorlar alttan ultrasyonda cikolata kisti yok diyorlar
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Alttan muayene de kist var denildi sonra röntgen çekildim orda kesinlesti ve laparoskppi oldm
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Beni de Altan ultrasonla çikolata kisti endometriozis denildi bende belirgin şikayetler var alt karnımda baskı ağrı mesane vajinal ağrı idrarda yanma. Sancılı adet geçirme ama DR. Önce ürolojiye yönlendirdi beni ve insterstyl sistit tanısı konuldu bir aydır tedavi görüyorum fakat ağrılar hala devam ettiği için tekrar kadın doğuma yönlendirdi endometriozis yapar mı diye işte kadın doğuma gozukcem tekrar
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Ben Kapalı olarak oldum bu ameliyatı. Hamile kalmak için özellikle oldum hamile kalamiyordum 2.cocugu istiyorduk. Bana dogum kontrol ilaci vermedi. Ama hamilelikte 4 sene sonra oldu. Tekrarlama olmadı hala kistte . 10 cm endometriozis alindi
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Tamamen endometriozis yapıyor bunları aynilarinin hepsini ben yaşıyordum. Ameliyattan sonra hiçbiri kalmadı. Ameliyatsız pek geçmiyor zaten. Ben kurtuldum 3 sene oldu birdhaa tekrarlamadjBeni de Altan ultrasonla çikolata kisti endometriozis denildi bende belirgin şikayetler var alt karnımda baskı ağrı mesane vajinal ağrı idrarda yanma. Sancılı adet geçirme ama DR. Önce ürolojiye yönlendirdi beni ve insterstyl sistit tanısı konuldu bir aydır tedavi görüyorum fakat ağrılar hala devam ettiği için tekrar kadın doğuma yönlendirdi endometriozis yapar mı diye işte kadın doğuma gozukcem tekrar
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Tamamen endometriozis yapıyor bunları aynilarinin hepsini ben yaşıyordum. Ameliyattan sonra hiçbiri kalmadı. Ameliyatsız pek geçmiyor zaten. Ben kurtuldum 3 sene oldu birdhaa tekrarlamadj
Evet hepsini yaşıyordum. İlişkiye girerken de ağrı çok oluyordu. Büyük tuvalet yaparkende çok ağrı oluyordu. Ameliyattan sonra hiçbiri kalmadı çok şükür gecti . Adet sancısı oluyor ama şiddetli degilEndometriozis çikolata kisti ameliyatın mi oldunuz sanırım bende olacağım ama benim belirgin şikayetlerim alt karın ağrısı adet sancısı mesane vajina ağrısı baskı hissi idrar yaparken yanma bu tarz şikayetleriniz var mıydı acaba varsa ameliyat sonrası rahatlama oluyor mu
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Evet hepsini yaşıyordum. İlişkiye girerken de ağrı çok oluyordu. Büyük tuvalet yaparkende çok ağrı oluyordu. Ameliyattan sonra hiçbiri kalmadı çok şükür gecti . Adet sancısı oluyor ama şiddetli degil
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Bana nasıl ameliyat yapacak bilmiyorum yumurtalık Rahmi alacak mı onu da bilmiyorum yoksa endometriozis çikolata kisti olan bölgeyi mi temizlecek hiç bilmiyorum artik alırsa alsın yeter ki şu 7 aydır yanma ağrı sancı geçemeyen mesane ağrılari bitsin istiyorum biterdi beni bu süreç ağrılar
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35
Tamamen endometriozis yapıyor bunları aynilarinin hepsini ben yaşıyordum. Ameliyattan sonra hiçbiri kalmadı. Ameliyatsız pek geçmiyor zaten. Ben kurtuldum 3 sene oldu birdhaa tekrarlamadj
- 3 Nisan 2024
- 52
- 2
- 1
- 35