Endometriosiz

leylagon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
20
3
1
43
Bu hastalıkta kist oluşumunu engellemek için sadece progesteron içeren hap kullananlar var mı aranızda ? ve siz nasıl tedavi görüyorsunuz Ise yarayan ilaclar var mı?

Bende pko var 3 aydır adet göremiyorum acaba böle bir ilaç bende işe yarar mı

Bu hastalıkta kist oluşumunu engellemek için sadece progesteron içeren hap kullananlar var mı aranızda ? ve siz nasıl tedavi görüyorsunuz Ise yarayan ilaclar var mı?

Bende sol kasik ve bel ağrisi vardi. Doktor herhangi bir kist oluşumu yok ama endometriozis olabilir dedi. Ilac tedavisi de vermedi. Bende ne yapmaliyim onu düsünüyorum. Taniyi nasil koydular sizde. Sanirim sizde de kist olusumu yok

ben de vardı ameliyat oldum simdi tekrarlamasın diye bu ilacları kullanmak gerek ama neticede her ilac kimyasal hormonları bozmak istemiyorum fakat d vitaminizi ölctürün D vitamini vucutta herhangi bir yerde olsa dahi kist oluşumunu baskıliyormuş 100 civarı olmalı degerler deniliyor ve mumkun oodugunca hormonlu gıdalardan uzak durun

Bende endometriosis var her iki yumurtalklrmda 2 senedir cocugum olmuyor tüp bebek tedavisine baslicam doktr önce kistleri baskilamk için Zoledex ignesi verdi ayda bir kere gobegimden vuruldm 3 ay boyunca 25 inde randevum var iğneler işe yaramistir inşallah

Bende kist yok ağri cok. 2 uzman doktora gittim kist olmadiği icin tedavi uygulamadilar. Agri icin de ağri kesici ic dedi ve bunu söyleyen bir prof. Evliliğim de daha 7 aylik oldugu icin bebegi normal sürecte beklememizi önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…