Merhaba arakadaslar
benim gecen ay iki tane over kistimin oldugunu söylemisti doktor biri 6 cm digeri ise 2 cm idi simdi adetim bitti ve kaybolmuslar kendilgiinden. Fakat sol tarafimda daima bir batma oluyor bazen agir bazen cok hafif ama hic kaybolmuyor bu agrilar. Adetlerim hep düzenlidir ve hep 6 gün sürer. Adet agrilarim bazen agir bazen ise hafif oluyor her ay degisiyor. Ama agrilarim agir oldugundada acillik olacak kadar olmuyor. Kanamam normal cok asiri kanama olmuyor bende hic. Belimin daima sol tarafi agriyor eger yan sekilde saga tarafa egilirsem gerilmis gibi bir agri oluyor sol kisimda. Iliski sirasindada bazen sanki bagirsaklarimda bir baski varmis gibi hissediyorum yada arka makatta baski oluyor ama herzaman degil. Doktorum bu sikayetlerimi duyunca endometriosisden süphelendi fakat bana Hamile kalman en iyi tedavidir dedi ama benim bildigim bu hastaligin olunca hamile kalman zorlasiyormus dogrumu? Agrilarim sadece sol tarafta sagda bir sorun yok cok sükür. Sizce böyle hamile kalabilirmiyim? Kadin bana 1-2 sene deneyin diyor ama yasim olacak 30. Almanlarda normal beklemek ve gec anne olmak ama bizde degil.... lütfen yardim edin