• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriosis(ÇİKOLATA KİSTİ)

Evet kızlar sorunsuz bir hamilelik ten sonra kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Ve baş belası kistim halen sağ yumurtalığımda. Ben ilaç kullanmadım bir soğan kürünü uyguladım stres yapmayın canlar Rabbim doğru zamanda veriyor bebişi. Aman stres yapmayın çok etkiliyor.
Stresle büyüme yapiyomu ??

Benim hikayem bir oglum bir kızım var kizimdan önce dermoid kistim vardi tek çaresi ameliyatti oldum sonra kızım oldu bir sene dolmadan sag overde 38 mm cikolata kistim çıktı ca 125 degeri 36 çıktı doktor biraz yüksek dedi 10 gün once bakalim yarin ne çıkacak

Kızlar yardımcı olun lutfen daha öncede anlattım cikolata kisti var dediler 3 bucuk cm ama adetliyken gittim başka doktora tertemiz hiç bisey yok dedi anlayamadım adetliyken gözük memiş olabilir mi acaba inşallah gerçekten yoktur ama kafam karıştı

Merhaba salı günü çikolata kistinden ameliyat olacagım bende sag overimde 7 ve 3 cm kistlerim var. Ege bölgesinde ciddi araştırma yaptım ve rahatlıkla sizede tavsiye edebileceğim tek doktor PROF.ALİ BALOĞLU kendi muayınesi var herşeyi özel muayinesi 250 Tl bornovada çınarlı hastanesinde ve kent hastanesiyle anlaşması var fiyatları 6 bin tl ve 10 bin tl arasında değişiyor ben çınarlı hastanesinde olacagım ( 6 bin tl )

MERHABA;

ameliyat oldunuz mu acaba sorun çözüldü mü?
Kardeşime de 8 cm batık şekilde kist var ameliyat gerekiyor dendi.
Doktor arıyoruz.Memnun kaldıysanız bizde gidelim.

Çikolata kisti olan arkadaşlar ben ameliyat olmadan hamileyim şimdi doktorumdan çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim duacim olun yavrularımi sağ salim kucağıma alayım

Çikolata kisti olan arkadaşlar ben ameliyat olmadan hamileyim şimdi doktorumdan çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim duacim olun yavrularımi sağ salim kucağıma alayım
Merhaba acaba hamile kalmak icin bisey yaptiniz kist bendede var 1 yili gecti hamile kalamadim

Back