• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrial Polyp Hakkında

melisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
372
4
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba öncelikle şu aralar çok kötüyüm pisikolojim çok bozuldu.
24 yaşındayım ve 3 senelik evliyim ve korumasız 3. ayımıza girdik.Henüz hamile kalamadım.
2 aydır adet öncesi lekelenmem oluyor kahverengi.Daha önceleride adetten 1-2 gün önceden oluyordu.
Ancak şimdi 5-4 gün öncesinde olmaya başladı.Çok aşırı şekilde olmasada rahatsız edici oluyor.
Bu ay tekrarlayınca lekelenme günümde doktora gittim.doktor ultrasyonla alttan muayane etti.
rahim ağzımda yara var ancak gebeliğe engel değil dedi.bu sene 2. ayda dondurma işlemi yapılmıştı.
Ancak geçmemiş yaram.doktor renkli ultrasyonda bakınca endometrıal polyp gördüm dedi.bundan oluyo senin lekelenmen dedi.
hamile kalmana engel değil kesinlikle dedi stres yapmayın yeter dedi.Bana folik asit verdi.Ama internetten araştırınca tedirgin oldum.Kısırlığa yol açabiliyormuş.Çok korkuyorum benim durumumu yaşayan varsa lütfen bana anlatabilir mi?.Çarşamba günü başka bir doktora gidicem.

kimse cevap vermiycek mi :59:.Benim soru Endometrial Polyp olupta hamile kalan oldu mu acaba ???
lütfen cevaplarınızı bekliyorum...

hala bir cevap yok .. Hiç mi kimse bu problemi yaşamadı.Gerçi yaşanmış olmasını istemem ama bir bilgisi olanda mı yok ..

selam...
bende de polip vardı.rahim filmi sonucunda çıktı.ultrasonda görünüyormu bilmiyorum.hamile kalamayınca doktora gitmiştim o zaman polipi almamız gerek dedi gebeliğe engel olmasa bile düşüklere sebep olur dedi ve aldırdım.5-6 ay oldu aldıralı ama hala gebe kalamadım.
umarım yardımcı olabilmişimdir

slm
Bendede polip var önümüzeki günlerde aldıracağım kısırlığa engel olmadığını ancak gebelik durumunda düşüğe sebep olacağını söyledi. Operasyonu olduktan sonra tecrübelerimi paylaşırım.

Back