- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.069
- 29
- Konu Sahibi Cucuthecat
Kızlar merhabalar. Ben yaklaşık yirmi gündür devam eden lekelenme yaşıyorum. Son üç gündür kanamaya çevirdi ama adete dönmüyor kesinlikle. Geçen pazartesi devlet hastanesine gitmiştim."Herhangi bir sorun yok pkos gözüküyor. Hormonlarına bakalım ve ayrıntılı ultrason yapalım." dedi. Önümüzdeki pazartesi günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sonrasında lekelenmelerim kanamaya dönünce, bugün korktum ve özel hastaneye gittim. Burdaki doktor da "Pkos yok, iki cmlik kist var. Döngün tamamen şaşmış. Adetin gecikmiş (sat 13 kasım) ama yumurtlama arifesindesin." dedi. Ben zaten adetimden sonra 3 aralıkta yumurtlamıştım.
Kürtaj yapıp biyopsi almamız gerek endometrial hiperplazi olabilirsin de dedi. Gerçekten çok kötüyüm duyduğumdan beri. Bu hastalık nasıl birşey, beni neler bekliyor? Çocuk sahibi olamayacak mıyım? Lütfen bilenler aydınlatsın
Kürtaj yapıp biyopsi almamız gerek endometrial hiperplazi olabilirsin de dedi. Gerçekten çok kötüyüm duyduğumdan beri. Bu hastalık nasıl birşey, beni neler bekliyor? Çocuk sahibi olamayacak mıyım? Lütfen bilenler aydınlatsın