- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
- 123
- Konu Sahibi denizkizi355
kiprikte bisy olmadi bende zaten kesmisler ameliyatta ufacik ufacik 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar endolift 4 yıl kalıcı diyor izmirde bir doktor ama ben iananmıyorum 15 dklık bi işlem o kadar kalıcı olurmu ??? yaptıranda yokki sitede(( endoskopik iççin biriyle görüşcem.p.tesi bakalım o doktor ne dicek yeşil kelebek kimbilir aslında siz bana güç verdiniz ama hemen işe dönüşüm beni endişenlendiryorr..
evet onun kaliciligi az ama iyilesme süresi daha kisaymis kalici olmadiktan sonra bi önemi yok dicem ama dolguda öyle kalici degil yaptiran çok kisi var bundada yaptiran bence vardir ama benim tercihim degil tabiki kalici olsun kafamizdan sarkti kiristi fazla deri var diye taktiklarimizi uzun süreline bi unutmak lazim :)![]()
iş sorunu olmasa sorun değil ama başkaları anlasın istemiyorum.amliyattan 10 gün sonra başındaki dikiş izleri belli oluyormu dışardan bakınca arkdaşlar.bir de bi süre sonra hiç iz kalmıcak dimi(( ay çok korkuyorummmmmmmmmmm keşke aynı anda amliyat olup aynı yerde kalıp iyileşseydik:)))))
iş sorunu olmasa sorun değil ama başkaları anlasın istemiyorum.amliyattan 10 gün sonra başındaki dikiş izleri belli oluyormu dışardan bakınca arkdaşlar.bir de bi süre sonra hiç iz kalmıcak dimi(( ay çok korkuyorummmmmmmmmmm keşke aynı anda amliyat olup aynı yerde kalıp iyileşseydik:)))))
canım peki sen ameliyat sonrası doktordan 15gün falan rapor alsan olmazmı, işyerine hastaydım dersin, olay iz falan değil şişlikler yavaş iniyor.
mutlaka siseceksin canim çünkü gerçekten yüz kek gibi kabariyor buarada saçin içindeki izler belli olmaz hatta insan unutuyor bile saç kapadigi için ordan islem yapildigini ama gerçekten yüzün zamana ihtiyaci var isten kimse estetik yaptigini anlamaz çünkü estetikten çok kaza yapmis gibi oluyor haha aklima bisey geldi biz hastaneden çiktik ilk gün taxi ye bindik iste doktor ilaç falan yazdi esim araçtan indi ilaçlara almaya taxici diyor ki :roflol: "abla kötü bisey degil degil mi? hani siddet middet "yok dedim kazami dediokadar merakliydi ki bende evet dedim ufak bi kaza:)) son golü o atti ama ufak bi kazayada benzemiyo abla:)))) haha dicem su ki kimse estetik yaptini düsünmez o sonuca bakarsa on günde iyilesmen zaten mümkün degil ama ilkgüne nazaran iyi olursunda...
kafani sürekli yukarda tutarak uyu kafan yukarda olmazsa cok sisersin sonada kolay kolay inmez bide tuzlu seyler yememeye dikkat edersen az sisersin birde yesil çay falan iç odemi kolay atarsin sona
ameliyatin ilk günü banada oldu pismanlik duyarsan agrin sizin olur bikarsan bizde o yollardan geçtik bu isin sekli bu bu sekilde düsün ve güçlü ol bide yaninda birisi olsun ameliyatsonrasi için yalniz olma en önemlilerini yazdim ha buarada hastanede kalicaksin birgün aç olucaksin gecede bisey yiyemiceksin ayran meyvasuyu hazir sahlep otur seyleri önceden yaninda bulundur çünkü gece yarisi acayip acikiyor insan katI yiyemedinden boyna içiyorsun:)
mutlaka siseceksin canim çünkü gerçekten yüz kek gibi kabariyor buarada saçin içindeki izler belli olmaz hatta insan unutuyor bile saç kapadigi için ordan islem yapildigini ama gerçekten yüzün zamana ihtiyaci var isten kimse estetik yaptigini anlamaz çünkü estetikten çok kaza yapmis gibi oluyor haha aklima bisey geldi biz hastaneden çiktik ilk gün taxi ye bindik iste doktor ilaç falan yazdi esim araçtan indi ilaçlara almaya taxici diyor ki :roflol: "abla kötü bisey degil degil mi? hani siddet middet "yok dedim kazami dediokadar merakliydi ki bende evet dedim ufak bi kaza:)) son golü o atti ama ufak bi kazayada benzemiyo abla:)))) haha dicem su ki kimse estetik yaptini düsünmez o sonuca bakarsa on günde iyilesmen zaten mümkün degil ama ilkgüne nazaran iyi olursunda...
kafani sürekli yukarda tutarak uyu kafan yukarda olmazsa cok sisersin sonada kolay kolay inmez bide tuzlu seyler yememeye dikkat edersen az sisersin birde yesil çay falan iç odemi kolay atarsin sona
ameliyatin ilk günü banada oldu pismanlik duyarsan agrin sizin olur bikarsan bizde o yollardan geçtik bu isin sekli bu bu sekilde düsün ve güçlü ol bide yaninda birisi olsun ameliyatsonrasi için yalniz olma en önemlilerini yazdim ha buarada hastanede kalicaksin birgün aç olucaksin gecede bisey yiyemiceksin ayran meyvasuyu hazir sahlep otur seyleri önceden yaninda bulundur çünkü gece yarisi acayip acikiyor insan katI yiyemedinden boyna içiyorsun:)
canım sen resimde gayet güzel görünüyorsun üstelik yaşında çok genç ne gerek var 40ına gelince yaptırırsın.
birde hakikaten
yanak yukarı tam kalkmıyor sanki endocopic lifting ile...
açık ameliyat en kesin en baba çözüm
şöyle kulağın yanından, küçük bi cep açacaklar, adam gibi
yanağı yukarı taşıyıp kapatacaklar.
estetik dikiş yapacaklar...
hepsine önerdim bu metodu
ama kabul etmiyolar işteeee
sonunda kendim yapıcam walla
:))) simdi bende gülebiliyorum bundan biriki hafta önce güldümde bile yüzde hiç bir belirti yoktu kizim 4yasina girecek mayista o bana beni güldürme adina komiklikler yapiyordu sona bakiyor ki gülmüyorum (gülüyorumda distan belli olmuyordu) babasina sikayet ediyordu"baba annem gülmüyor uffffff!! "okadar mutluyum ki tekrar gülebildim için geriside zamanla yerine oturacak oturacakta benim merak ettigim su kaslar neden bu ameliyatta zarar görüyor? yani onlara hiç birsey uygulanmiyor ne kesi ne baska bisey mantigimla cevaplayamadim sey bu ve dahada böle kalacak ...
canım benim,
o resim bana ait değil...
bu kadın 60-65 yaşında vardır galiba, mellani grifirth diye bi kadın var(estetikle kendini maymun etti) onun annesi
bende yaşlanınca öyle olmak istediğim için onun resmini aldım
kızından bile güzel kadın... akannehir
googleden bulabilirsiniz kadıncağızın fotolarını...
buarada druma gittim,
1-2 dkka kekeledim, konuş kızım dedi hahahaha, walla utandım diyemedim bitürlü...
neyse sonunda ''yanağım düştü biraz, kaldıramazmıyız?'' dedim...
''sana kıyıp kesemem dedi'' onun yerine gözünün altına 1 senede yokolan dolguyu çok azıcık koyalım dedi(asla kalıcı yapmam göz altına, allah esirgesin, beğenmediğimiz bişey olur, dönüşü olmaz dedi.... ne şeker yaaa)
bu bana kıyamayan 4. dr...
ben artık pes etcem wallahi ya, 1 senedir kapı kapı geziorum, hiçbiri yanaşmıyorki.
son 2 dr. kaldı
1-ümran ileri
2-serdar eren
ümran hnmı bana endoscopic liftingin mucidi tavsiye etti... oyüzden mutlaka gidicem
serdar beyinde , bir röportajında enteresan bir cümlesi vardı
''dolgu koymak çözüm değil, asıl sarkan yağ dokusunu yerine taşımak lazım''
eweeet bencede yani...
ama bana yapmıyorlar yaaa :gitme:
yeşilkelebek kimbilir ayhak son durumlarınız nasıl arkdaşlar çok merak ediyorum hele ayhak yiyice ortadan kayboldu((
denizkızı benim 9 hafta oldu ve nerdeyse bieşey kalmadı sayılır, ben yaza hazırım ve artık moralim düzeldi, biraz yanaklarım şiş oda hafif zaten 3 ay denmişti.
çok sevindim başarılı olmasına bende c.tesi yada p.tesi 2 doktorla görüşeceğim artık karar vermem lazım