- Konu Sahibi denizkizi355
merhaba kızlar yüzüne endolifting yaptıran var mı??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayhak yaptırmıştı
endoskopik orta yüz germe yaptırdı ayhak( endolifting ona göre daha basit bi yöntem kesme yok hiç deliklerden girip yukarı çekiyorlar deriyi biraz... yazılan o tabi...... ben ayhak ın yaptırdığı yöntemden çeki,ndim biraz daha kalıcı ama şişlikler çok kayboluyo
bu arada arkadaşlar şişliklerim tamamen geçti ve size gözlemlerimi aktarmak istiyorum.bu işlem den açıkçası çok çok memnun kaldım diyemem.ama önceki görüntüme göre çok çok iyi tabi.yanaklar yukarı çekildiği için burun kenarları ve dudak kenarları daha iyi görünüyo.sarkma görüntüleri yok oldu.özellikle sağ yanağımda ameliyattan önce çöküklük vardı.ameliyattan sonrada o görüntü gitmedi.orayada cumartesi günü yağ enjeksiyonu yaptırdım.daha iyi olacağını düşünüyorum.bakalım bekleyip görcez.
bu arada arkadaşlar şişliklerim tamamen geçti ve size gözlemlerimi aktarmak istiyorum.bu işlem den açıkçası çok çok memnun kaldım diyemem.ama önceki görüntüme göre çok çok iyi tabi.yanaklar yukarı çekildiği için burun kenarları ve dudak kenarları daha iyi görünüyo.sarkma görüntüleri yok oldu.özellikle sağ yanağımda ameliyattan önce çöküklük vardı.ameliyattan sonrada o görüntü gitmedi.orayada cumartesi günü yağ enjeksiyonu yaptırdım.daha iyi olacağını düşünüyorum.bakalım bekleyip görcez.
endoskopik orta yüz germe yaptırdı ayhak( endolifting ona göre daha basit bi yöntem kesme yok hiç deliklerden girip yukarı çekiyorlar deriyi biraz... yazılan o tabi...... ben ayhak ın yaptırdığı yöntemden çeki,ndim biraz daha kalıcı ama şişlikler çok kayboluyo
denizkızı;
endolifting ile endoscopic midface lift in ne farkı varki?
ikisindede ufak deliklerden giriliyor diye kalmış aklımda... bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun Ayhak..Yaa bu yanaklardaki orantısız çökme neyden dolayı oluşuyor? Jayjayda da vardı sanırım aynısı...Acaba dolgudan falan mı? Bu ara endolifting konusunu biraz daha açarsak iyi olur..Ne yaptırcağmı şaşırdım. Benm isteğim sadece dolgunluk değil yüzümün yukarı ve öne doğru kalkmasını istiyorum. Dolgu bunlara tam olarak cevap verirmi bilmiyorum. Bide dolguda büyük ihtimal 2 enj. yaptırırm ve yüzümde yanak üstü ve şaşaklarada yerleştirilmesini istiyom yetecekmi ki_???![]()
midface lift sanırım bu işlemde küçük kesiler oluyor mini bir ameliyat yani...
benşim aslında istediğim görüntü hani saçımızı kukal hizasından sımsıkı toplarız ya bu hem gözleri çekik gösteriyor hemde yanaklarımızı yukarıda işte bu görüntüyü istiyorum((((
işte ben de böyle birşey olmalı diye düşünüyorum
acaba lipo slimde kullanılan o değişik lazerli cihazların ebadı ne?
belki tığ kadar filan olsalar o zaman dr kulak arkasından girip böyle cektirerek
aynı zamanda lazer başlığından çıkan kırmızı toparlayıcı sıkılaştırıcı ışık geçtiği bölgeleri
sıkılaştırarak dokuyu toparlasın içten ve dr çeksin diksin 3-5 delikten
hem kaşlar hem orta yüz toparlansın
ancak hepsi 3-5 tığ kadar kesi açsın yanak içinde
saç kısmına hiç bulaşmasınlar çünkü saç derisi çok zor iyileşiyor
bendeki fanteziye bakar mısınız?
eminim hala yeryüzünde böyle bir germe operasyonu yapan dr ve alet yoktur
tamamen ütopik bir yöntem icat ettim
ama ben düşünmüşsem bazı drlar da bunun üzerinde düşünüyordur
ya bi yanak germe bu kadar zahmetli olmamalı
yeni kolay yöntemler bulsunlar 3 günde hasta iyileşsin
:)))) keşke böyle bir şey olsa... sanırım endolift bu söylediklerine yakın bir şey bi kaç doktordan cvp bekliyorum konuyla ilgili yazarım size
midface lift sanırım bu işlemde küçük kesiler oluyor mini bir ameliyat yani...
benşim aslında istediğim görüntü hani saçımızı kukal hizasından sımsıkı toplarız ya bu hem gözleri çekik gösteriyor hemde yanaklarımızı yukarıda işte bu görüntüyü istiyorum((((