- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 2.892
- Puanlar
- 63
Ikinci dr gorusu al luzum gorulurse kullan.Sanırım evet zaten verdiği ilacı da hiç kullanmadim
Teşekkür ederimIkinci dr gorusu al luzum gorulurse kullan.
Tam bir bağırsak bozulması değil ama kullandığımda yarım saat sonrasında hemen wc ihtiyacım geliyordu ve cok rahat ihtiyacımı karşılıyordum. 30. Haftamda doktor bıraktırdıgında bi bocalamıştım kabız mı oluyorum diyeEndol kullanıp, bağırsaklarını bozan var mı
Evet ben de tam anlamıyla böyleyim bu arada o anlık oluyorTam bir bağırsak bozulması değil ama kullandığımda yarım saat sonrasında hemen wc ihtiyacım geliyordu ve cok rahat ihtiyacımı karşılıyordum. 30. Haftamda doktor bıraktırdıgında bi bocalamıştım kabız mı oluyorum diye
Eğer ki durumunuz aşırıysa mutlaka doktora söyleyin
O bagırsak bozulması değil o zaman yani ben bendekini öyle ifade etmezdimEvet ben de tam anlamıyla böyleyim bu arada o anlık oluyor
Ben de serklajlıyım ama çok huysuzlanıyorun o histen belki de o yüzden öyle dedimO bagırsak bozulması değil o zaman yani ben bendekini öyle ifade etmezdim
Zaten hamileyken kabız olmakta riskli bide ben serklajlıyım o yüzden işime yaradı baya
Günde kaç kere kullanıyorsunuzBen de serklajlıyım ama çok huysuzlanıyorun o histen belki de o yüzden öyle dedim
Siz ne kadar kullandınız ve her gün mü kullandınız yoksa gün aşırı mı kullandınız acabaGünde kaç kere kullanıyorsunuz
23.haftamdan 30a kadar kullandım. Kullanımı değişikti ara ara. İlk kullanmaya başladıgımda günde üç defaydı, sonlara dogru günde bire düşmüştüSiz ne kadar kullandınız ve her gün mü kullandınız yoksa gün aşırı mı kullandınız acaba
Reçetesiz satılıyor mu peki bir bilginiz var mı23.haftamdan 30a kadar kullandım. Kullanımı değişikti ara ara. İlk kullanmaya başladıgımda günde üç defaydı, sonlara dogru günde bire düşmüştü
Bilmiyorum. Bana doktorum yazmıştı ve onun gözetiminde kullandım.Reçetesiz satılıyor mu peki bir bilginiz var mı
Teşekkür ederimBilmiyorum. Bana doktorum yazmıştı ve onun gözetiminde kullandım.
Siz de doktorun bilgisi olmadan kullanmayın derim ne olur ne olmaz
Merhaba kacıncı haftada doğum yaptınızNe alaka agriniz oldugunda ? Benim erken dogum riskim vardi 5 hafta cok erken ki suyu azaltiyo o fitil baska bi doktora da danışın bence. Benim suyumu azaltmisti
38. Haftada sezeryan ile dogum yaptimMerhaba kacıncı haftada doğum yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?