Endokrin uzmanı

ZEROXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
94
9
86
Antalya
slm kızlar 16 aylık oğlum 8 kılo 280 gr yemesı cok güzel ama hiç kilo almıyor cocuk doktorumuz bır suru tahlıl yaptı buyume hormonu düşük çıktı bıde t3 hormonu az yuksek diger herşey normal oğluşumun genız etı bademcık problemıde var buyuk ıhtımal ondan kılo almıyor ama bana ıyı bır cocuk endokrın uzmanı lazım varmı bıldıgınız ıyı bır doktor

Benim oğlumda doğduğunda tiroit teşisi konuldu önemli bir konu mutlaka endokrin uzmanı görmesi gerekir ihmal etmeyin

Selam.Benim kızım da 16 aylık ve 6 kg.Kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Doktorunuz çocuğunuzun tahlillere bakarak hormonlardan şüphelenmiş olabilir ama esas teşhisi endokrin koyuyor.Büyüme hormonu testi öyle bir tahlille değil , belirli aralıklarla alınan kanların değerlendirilmesiyle yapılıyor.
İhmal etmeyin derim.Oğlumda 6 yıldır hormon tedavisi görüyor da burdan biliyorum.Ben çocuklarımı İstanbul Kanuni Sultan Süleyman E.A.H.ne götürüyorum.Biraz kalabalık ve randevu zor alınıyor ama doktorlarından çok memnunum , tavsiye ederim.Eğer özele götürücem derseniz Erdal Adal (bu da bahsettiğim hastane doktorlarından) bu dalın en başarılı doktorlarından.
Sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…