Selam arkadaşlar
Son bir aydır istanbulda endokrine randevu almaya çalışıyorum fakat olmuyor.
Hasekiden randevu aldım gittim muayene olmaya doktor istifa etti dediler . Diğerleri de yeni hasta almıyormuş. ( Ölsek kına yakacaklar birinden daha kurtulduk diye) Sinirden köpürdüm.
Bakırköy sadi konuktan randevu aldım. Dün sağlık bakanlığından arandım ve randevumun iptal olduğunu doktorun poliklinikte olmadığını öğrendim.
Okmeydanı ve şişli etfal randevu vermiyor. Sinirden çatlamak üzereyim böyle rezillik olamaz.(Ödediğim primlere vergiye resmen acıyorum şuanda.)
Neyse benim sorun şu. Dahiliye doktorlarıda bu işten anlamaz mı? Yani sonuçta kan tahlilleri hormonalara vs bakmıyorlar mı? Bu tarz tecrübesi olan var mı?
Nörolojik bir rahatsızlığımdan ötürü beni endokrine gönderdiler fakat muayene bile olamadım. Maddi durumum olmadığı halde özel hastaneleri bile düşünür oldum. Madem özel hastaneye para dökeceğim o zaman iyi bir doktora gideyim diyorum.
İstanbul avrupa yakasında endokrin uzmanı tavsiye eder misiniz lütfen?
Maalesef dahiliye endokrin bölümü gibi muayene edemiyor.
Ben de Ankarada aylarca endokrin uzmanı aradım, devlette, üniversite hastanelerinde yer bulamadım. Sabahın 6sında gitmek ve sıra gelirse muayene olmak gerekiyor.
En sonunda sinirlendim özel hastaneye gittim. Özel hastane tercihim Güven'den yana oldu. Yarım günde işimi hallettiler. Muayenehaneye de giderdim ama ordan cık testleri yaptır vs uğrasmak istemedim.
Canım eğer gerçekten süper ötesi bir doktor. Korkutmaz, gereksiz tahlil istemez. SSK dan yap götür niye oradan demez, müthiş bir doktor alçak gönüllü. Annemin 15 yıllık doktoru.
Prof.Dr. Sema Akalın.
Academic Hospital Ataşehir Kliniğinde hasta kabul ediyor. Marmara Üni. hocalarından ama tam gün yasasıyla üniversiten ayrıldı.
Biraz pahalı ama 8 ay önce 330 TL. idi muayene ücreti şimdi bilmiyorum. Özele gidebilirim dediğin için yazdım.
Avrupa Yakası demişsin ama yine de istanbul içi çokta sorun olmamalı diye yazdım.
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim. Daha uygununu bulamazsam hiç yoktan iyidir diyip gideceğim.
Sinirlerim bozuldu artık. Çalıştığım için hastaneye gitmekte zorlanıyorum. Zaten ayrıca sürekli göz, ve nörölojide rutin kontrollerim var. Utanıyorum çekiniyorum artık hastaneye gitmek için izin almaya. Birde randevu alıp orada gidince öğreniyorum ya iptal falan oldukları. Son bir senedir doktorlardan hastanelerden çekmediğim kalmadıÖzelde ne kadar maliyeti oldu sana ? Teslerin vs fiyatları uçuk mu ?
endokrine gitme sebebin nedir?benide doktorum yönlendirdi ama benim beynimde hipofiz adenom var.
su andada hamile oldugum için gidesim pek yok.emar cekilecek sonucta.
ama daha önce gittigim beyin cerrahıma gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem.
Bahcelievler medikalpark ilkay cakir gidiyorum benSelam arkadaşlar
Son bir aydır istanbulda endokrine randevu almaya çalışıyorum fakat olmuyor.
Hasekiden randevu aldım gittim muayene olmaya doktor istifa etti dediler . Diğerleri de yeni hasta almıyormuş. ( Ölsek kına yakacaklar birinden daha kurtulduk diye) Sinirden köpürdüm.
Bakırköy sadi konuktan randevu aldım. Dün sağlık bakanlığından arandım ve randevumun iptal olduğunu doktorun poliklinikte olmadığını öğrendim.
Okmeydanı ve şişli etfal randevu vermiyor. Sinirden çatlamak üzereyim böyle rezillik olamaz.(Ödediğim primlere vergiye resmen acıyorum şuanda.)
Neyse benim sorun şu. Dahiliye doktorlarıda bu işten anlamaz mı? Yani sonuçta kan tahlilleri hormonalara vs bakmıyorlar mı? Bu tarz tecrübesi olan var mı?
Nörolojik bir rahatsızlığımdan ötürü beni endokrine gönderdiler fakat muayene bile olamadım. Maddi durumum olmadığı halde özel hastaneleri bile düşünür oldum. Madem özel hastaneye para dökeceğim o zaman iyi bir doktora gideyim diyorum.
İstanbul avrupa yakasında endokrin uzmanı tavsiye eder misiniz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?