• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endişeliyim...!

cigdem_k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
1.233
8
0
Ordu
herkese merhaba...

24 temmuzda düşük sonrası revizyon kürtajı olmak zorunda kaldım...(2. düşüğüm ilki kürtajsızdı) hemen sonra doktorumla konuşarak doğum kontrol hapına başladım (yasmin)...daha önce bir süre (evlendikten sonra 4 ay) kullanmıştım, ve ilaç kullandığım müddetçe kanamalarım sorunsuz ve düzenliydi...şimdi ilaç biteli 4 gün oldu henüz ortada bişey yok :(( prospektüste ilaçı bıraktıktan 3-4 gün sonra kanama olur yazıyor...

bekliyorum ama endişelendim...bu arada hamileliğimin sorunlu dönemlerinde taşındım (başka bir ile) düşük ve kürtaj süreci oldukça yorucu ve stresli geçti (hastanelere taşındım sürekli) sonra ufak tefek birsürü sorun yaşadım, stres yaptım ve daha da önemlisi ilacı almaya başladığım günden itibaren "acaba zamanında kanamam olacakmı" kaygısı vardı...

doktorum şehir dışında gelince gideceğim ama bekleyemiyorum, bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim...

şimdiden teşekkürler....

Bugün adetin başlar,gecikme olabiliyor..
Ama adetin başlamasada bıraktığın günden sonra 7. gün tekrar başlaman gerekiyor biliyorsun değilmi?
Benim başıma gelmişti ve doktorum ''olsun sen yine gününde tekrar devam et''demişti...

teşekkür ederim...

biliyorum kanama olmasa da 7. günde başlayacağım...

ne bileyim o kadar çok şey okudumki 2 tane düşük yaşayınca...aklıma bin türlü şey geliyor...düşünüp stres yapmamak gerek sanırım...

bi de benim başıma hamileliklerim dışında hiç gelmedi yani hiç adet gecikmesi yaşamamıştım...umarım bugün olur da rahatlarım...

Bugün adetin başlar,gecikme olabiliyor..
Ama adetin başlamasada bıraktığın günden sonra 7. gün tekrar başlaman gerekiyor biliyorsun değilmi?
Benim başıma gelmişti ve doktorum ''olsun sen yine gününde tekrar devam et''demişti...

Diğer kutuya 8. gün başlanıyor 7 gün ara verildikten sonra.

Çiğdem-k 1 haftalık ara içerisinde adetin gelmesi lazım. Muhtemelen stres ve yaşadığın sorunlar etkilemiştir. 1 haftalık süreyi geçerse dr.la görüşürsün.
Geçmiş olsun.a.s.

Diğer kutuya 8. gün başlanıyor 7 gün ara verildikten sonra.

Çiğdem-k 1 haftalık ara içerisinde adetin gelmesi lazım. Muhtemelen stres ve yaşadığın sorunlar etkilemiştir. 1 haftalık süreyi geçerse dr.la görüşürsün.
Geçmiş olsun.a.s.

teşekkür ederim..

dilerim sadece strestir..

aslında adetlerim pek şaşmaz 25-26 gün arasında..bır kutu ilaçta 21 adet olduğu düşünülürse bugün normal adet günüm yani 25. gün...ama daha önce ilaç kullandığımda bırakır bırakmaz kanamam oluyordu en fazla 2 gün bekliyordum....gerçi bu kez biraz farkı kürtajdan sonra kullanmaya başladım...

sağolun bi nebze olsa da rahatladım yoksa kurup duruyordum doktoruma da ulaşamıyorum...

ben de yasmin kullanıyorum. çarşamba günü ilacım bitiyor her ay, ve ertesi ptesi regl oluyorum. sıkıntı etme, yani 5.gün adet oluyorum ilacı bırakınca

saolasın zemuszemus

daha önce hiç yaşamamıştım adet gecikmesi vsvs...bide öncesinde kürtaj olunca insan gereksizde olsa endişeleniyo...

şimdide ilk defa çok feci belim ağrıyooo...(ama şikayet ediyormuyum hayıııırr...sadece durum bildirme amaçlı söyledim) ......

Back