- 26 Ağustos 2018
- 24
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi theendofthefuckinworld
-
:Oo hadi bakalım ikizler cepte
Bataniye ör bebelere ha
çok teşekkür ederimOlamaz net
yaşım küçük bu yüzdenEn son adet tarihimden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum.. sende ki şu ihtimalin yarısını bile hissedemiyorum
Hamile kalma ihtimalin yok ama riske atma artık kendini canım. Yazık şu yaşadığın strese.SON SORUŞUM VE HALA ENDİŞELİYİM
Merhaba. Sevgilimle 26 Ağustos tarihinde sürtünme yoluyla cinsel ilişki yaşadık ama hiçbir boşalma olmadı 1 dakika sonra falan ben kalktım korkup fakat penisinde öncesinden kalan sperm varsa bu hamile bırakabilir mi? Reglimin son günü veya bir sonraki gündü. Hamileysem bile hiçbir belirti yok ama karnımda psikolojik sanırım 2 gündür bir ağrı var bundan 3-4 gün öncede karın ağrısı ateş ve bulantı için doktora gitmiştim ve serum takmışlardı. Karın ağrım onunla alakalı olabilir mi? Reglime 3 gün kaldı stresten gecikebilir mi? Teşekkür ederim.
umarım başarırsınızValla ben 2 senedir tedaviyle bile kalamadım
kız korkutma benide bende olmadım daha zaten korkuyorum30 ağustosta hastalandım reglim tarihi 5 6 gun kadar erken geldi. Regli olduğum gun cok kaşıntim vardi. Ve 5 gunde bitmesi gerekirken biraz geç bitti. 8 inde erkek arkadasimla birliktelik yaşadık içime boşalma olmadi. Sonra aynı gün tekrar birlikte olduk gene boşalma olmadi ama 6 gün sonra hafif kahverengi ve pembe kanama geldi 3 gün sürdü ve bitti. Sizce hamilemiyimdir. Bu ayki regli donemim 27 si.
bu gerçek miİki çoçuğumada böyle hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?