Endişelendim regl mi yerleşme mi kimyasal mı?

Bende birşey soracağım her ayın 14 ü regl olurum ilk gebeligimde lekelenme olmamıştı reglma5 gün var ilk defa kahverengi leke oldu rglmhic şaşmazdı 14 temmuz olmam gerekiyor sizce bebiş varmidir

Son düzenleme:
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim kanamam 1 haziranda başlayıp 15 haziranda bitmişti. Yumurtlama takibi falan yapmadım ama 20 haziranda beyaz akıntım olmuştu ve eşimle ilişkiye girdik. Bu ilişkide döllenme oluşması mümkün mü çünkü dün ilişkiden sonra hafif bir kanamam oldu (açık pembe gibi bir kaç damla kanama) ve bugün kasık ağrım var ardından çok hafif kahverengi leke geldi. Bayram temizliği de yaptım yorgunluktan diye düşündüm bu ağrıları ama kimyasal gebelikten sonra tüm regl düzenim alt üst olduğu için regl mi olacam olmayacak mıyım anlayamıyorum. Cevap verir misin sende nasıl oldu? Kahverengi lekelenme hâlâ geliyor kanamaya dönmedi dönmesi gerekmiyor mu? Bir de hemen tekrar regl olunur mu? Yoksa gerçekten yerleşme kanaması mı? Bilmiyorum bir sürü soru işareti var kafamda
Yorumu yeni gördüm çok bir bilgim yok malesef yaşadığım süreç yukarıda yazdığım gibi. Şuan 15 haftalık hamileyim. Doktora gitmeden hiç bir şeyden emin olamadım. Ne zaman ki gittim doktor beni yönlendirdi ve bilgilendirdi. Doktora gitmişsinizdir şimdiye kadar. İnşallah Allah istediğinizi nasip eder.

Bende birşey soracağım her ayın 14 ü regl olurum ilk gebeligimde lekelenme olmamıştı reglma5 gün var ilk defa kahverengi leke oldu rglmhic şaşmazdı 14 temmuz olmam gerekiyor sizce bebiş varmidir
Onu ancak testler bilir ya bazen vücudun dengesi başka bir şeyden de bozulabilir. Bebekten kaynaklı da olabilir. Geç görmüşüm inşallah istediğinize kavuşursunuz.

Tesekkur ediyorum 14 temmuz olmam gerekirken 9 temmuz oldum bebiş yok 😔
Onu ancak testler bilir ya bazen vücudun dengesi başka bir şeyden de bozulabilir. Bebekten kaynaklı da olabilir. Geç görmüşüm inşallah istediğinize kavuşursunuz.
T
seekkurler 14 ü olmam gerekirken 9 temmuzda oldum zaten benim durumum biraz farklı ilk gebeligimsağlıklı bir şekilde oldu daha sonra öğrendim cift rejimiymişim bidaha çocuğun olmaz dedi doktor tuhaf ameliyat dedi 2. Bebek istiyoruz bakalım hayırlısı 4 yıl geçti 2. Bebiş inşallah fazla beklemez benim ilk kızım bütün cift rakımlı anneler e umut olsun rabbim isterse olur

T

seekkurler 14 ü olmam gerekirken 9 temmuzda oldum zaten benim durumum biraz farklı ilk gebeligimsağlıklı bir şekilde oldu daha sonra öğrendim cift rejimiymişim bidaha çocuğun olmaz dedi doktor tuhaf ameliyat dedi 2. Bebek istiyoruz bakalım hayırlısı 4 yıl geçti 2. Bebiş inşallah fazla beklemez benim ilk kızım bütün cift rakımlı anneler e umut olsun rabbim isterse olur
Cift rahim 😔

T

Vardır bir hayır. Evladınızı size bagışlasın. Gönlünüzdekini de nasip etsin inşallah 🌸

X