- 5 Aralık 2010
- 1.569
- 956
- 133
- Konu Sahibi sonsuz_askim
arkadaşlar merhaba bendede poliip var yaklaşık 5 ay önce çocuk düşünmeye başaladık 2 ay olmayınca doktora gittim 10x14 mm çapında yani 1,5 cm boyunda tam rahimin ortasında polip var dedi. tabi ben çok telaşlandım birde histeroskopiden çok korktum neredeyse 6-7 doktora gittim hepsi çocuk istiyorsan alınması lazım dediler hatta bir tanesi bu polip varken hamile kalamassın demişti. bende oluruna bıraktım veee şimdi 2 aylık hamileyim. üstelik doğumla temizlenir diyorlar. size tavsiyem aldırmakk için çok acele etmeyin hele benim gibi ameliyattan korkuyorsanız biraz zamana bırakmakta işe yarayabilir:) öpüldünüz.
tebrik ederim öncelikle. sonuçta işin içinde bir risk var bile bile bu riski göze alamam ben bebek düşerse bir de onla uğraş dur. inş sizinkine hiç birşey olmadan sağlıkla kucağınza alırsınız. hem ameliyat dediğinzz de hiç ameliyat gibi birşey değil çok basit bi işlem. oh oldum kurtul valla çok memnunum hatta o parçanın incelendendiği çok iyi oldu ne olurr ne olmaz. siz de doğumla atarsınız dediğiniz belki ama muakkak kontrol ettirin derim.