- 5 Ekim 2010
- 228
- 1
- 46
- Konu Sahibi sonsuz_askim
-
merhaba arkadaşlar 7 8 aydır bu hastalıkla ugraşıyoru. doktora gitti endemetriyal polip oldugunu söyledi ve ameliyat dedi aranızda histeroskopik ameliyat olan varmı. riskleri var baya ameliyatın tırstım biraz bilgilendirirmisiniz...
histereskopide çıktı benim 2 tane polipmiş patolojiye gitti bir sorun çıkmadı.sadece bebeğin tutunmasına engelmiş .hiç ağrım sızım olmadı benim lekelenme oldu ve geçti.
bu operasyondan ne kadar sonra hamile kaldınız
cnm ben şubatta tüp denedim tutmadı nisanda histereskopi ile poliplerim alındı bir depıhtılaşma sorunu çıktı.haziranda donmuşlar koyuldu ve tuttu .kendim denemedim hiç yani.2 yıldır olmuyordu ki benim 5 yaşında kızım var doğal yoldan .bence sorun polip ti
merhaba arkadaşlar 7 8 aydır bu hastalıkla ugraşıyoru. doktora gitti endemetriyal polip oldugunu söyledi ve ameliyat dedi aranızda histeroskopik ameliyat olan varmı. riskleri var baya ameliyatın tırstım biraz bilgilendirirmisiniz...
çarşşamba günü benim de operasyonun var. hatta benim bir de yaram yakılacak. doktor hiç korkulcak birşey değil dedi. 15-20 dak lık operasyon. sonra bir kaç saat dinlenip çıkacaksın dedi. ben de araştırdım ve riskleri okudum ancak hiç üstüme almak istemedim. olup kurtulmak istiyorum inş. sizin ne zaman operasyon topiğin tarihine de hiç bakmadım ki.
Ben varım canım hiç korkulacak bişey yok.. Benim rahat geçti ağrım yoktu. En kısa sürede ol bence çünkü hamile kalmayı zorlaştırıyor..Şimdiden geçmiş olsn..
polip aldıranlar polip patalojiye gitmedimiii kimse bana birşey yazmadı
arkadaşlar ameliyat hazırlıkları için ne lazım hangi hastanelerde oldunuz ameliyatları bide tahlilleri yaptırdıktan sonra kaç gün sonraya ameliyat günü veriyolar
polip aldıranlar polip patalojiye gitmedimiii kimse bana birşey yazmadı
evet gitti ve temiz çıktı çok şükür zaten o parçayı patolojiye muhakkak gönderiyorlar ama büyük olasılıkla temiz çıkıyor
benim gitti canım.. çok şükür bişey çıkmadı temiz.. senin gitmedimi?
arkadaşlar ameliyat hazırlıkları için ne lazım hangi hastanelerde oldunuz ameliyatları bide tahlilleri yaptırdıktan sonra kaç gün sonraya ameliyat günü veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?