• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endemetriyal polip ve hiteroskopi ameliyatı

sonsuz_askim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
228
1
46
merhaba arkadaşlar 7 8 aydır bu hastalıkla ugraşıyoru. doktora gitti endemetriyal polip oldugunu söyledi ve ameliyat dedi aranızda histeroskopik ameliyat olan varmı. riskleri var baya ameliyatın tırstım biraz bilgilendirirmisiniz...

Ben varım canım hiç korkulacak bişey yok.. Benim rahat geçti ağrım yoktu. En kısa sürede ol bence çünkü hamile kalmayı zorlaştırıyor..Şimdiden geçmiş olsn..

Ya bende polip ameliyatı oldum.Rahim ağzındaydı 2 cm filandı. Doktor basit bir operasyon olduğunu söyledi.Ve ben 26 haftalık hamileydim.Aldırdım. bır hafta lekelenmem oldu sadece bu başka bişey olmadı..Zaten beni uyuttular hiç ağrım sızım olmadı iyiyim. Ama polip patalojiye gitti ben çok korkuyorumm sonuçtan..Zaten %1 kötü olabiliyormuş ama ben korkuyorum napayım kızlar siz naptınız?

merhaba arkadaşlar 7 8 aydır bu hastalıkla ugraşıyoru. doktora gitti endemetriyal polip oldugunu söyledi ve ameliyat dedi aranızda histeroskopik ameliyat olan varmı. riskleri var baya ameliyatın tırstım biraz bilgilendirirmisiniz...

1 aya yakın zaman önce bende polip için histereskopi oldum ve çok şükür iyi geçti ama öncesinde fazla bilgi sahibi değildim iyikide değilmişim yoksa cesaret edemeyebilirdim dikkatli yapılması gereken bir operasyon rahime zarar verilebiliyor ben bunu sonradan bir yakınım da aynı doktora aynı operasyonu yaptırıp sıkıntı yaşadığında öğrendim Allah'a emanet deyip ameliyata girmek en güzeli inşallah kolaylıkla atlatırsınız

histereskopide çıktı benim 2 tane polipmiş patolojiye gitti bir sorun çıkmadı.sadece bebeğin tutunmasına engelmiş .hiç ağrım sızım olmadı benim lekelenme oldu ve geçti.

bu operasyondan ne kadar sonra hamile kaldınız

cnm ben şubatta tüp denedim tutmadı nisanda histereskopi ile poliplerim alındı bir depıhtılaşma sorunu çıktı.haziranda donmuşlar koyuldu ve tuttu .kendim denemedim hiç yani.2 yıldır olmuyordu ki benim 5 yaşında kızım var doğal yoldan .bence sorun polip ti

cnm ben şubatta tüp denedim tutmadı nisanda histereskopi ile poliplerim alındı bir depıhtılaşma sorunu çıktı.haziranda donmuşlar koyuldu ve tuttu .kendim denemedim hiç yani.2 yıldır olmuyordu ki benim 5 yaşında kızım var doğal yoldan .bence sorun polip ti

anladım teşekkür ederim ben ameliyat olalı 1 ay olacak doktor polip bebeğin rahime tutunmasını engelleyebiliyor demişti ama poliple 2 bebek dünyaya getiren tanıdığım var belki de polipin rahimde bulunduğu yere göre de değişebilir :44: her şey Takdiri ilahi aslında Allah dileyince olur herşey :16: evlatlarınız hayırlı olsun inşallah güzel uzun ömürleri olur

çarşşamba günü benim de operasyonun var. hatta benim bir de yaram yakılacak. doktor hiç korkulcak birşey değil dedi. 15-20 dak lık operasyon. sonra bir kaç saat dinlenip çıkacaksın dedi. ben de araştırdım ve riskleri okudum ancak hiç üstüme almak istemedim. olup kurtulmak istiyorum inş. sizin ne zaman operasyon topiğin tarihine de hiç bakmadım ki.

çarşşamba günü benim de operasyonun var. hatta benim bir de yaram yakılacak. doktor hiç korkulcak birşey değil dedi. 15-20 dak lık operasyon. sonra bir kaç saat dinlenip çıkacaksın dedi. ben de araştırdım ve riskleri okudum ancak hiç üstüme almak istemedim. olup kurtulmak istiyorum inş. sizin ne zaman operasyon topiğin tarihine de hiç bakmadım ki.

benim şuan için ameliyat tarihi belli degil açıkcası risklerden dolayı braz korktum ama yapıcak bişi yok cerahi müdahale şartmış gebelige engel oluyomuş zaten . hayrlısıyla en kısa zamanda yaptırıcam ameliyatı. sizin ne gbi şikayetleriniz oluyo

Ben varım canım hiç korkulacak bişey yok.. Benim rahat geçti ağrım yoktu. En kısa sürede ol bence çünkü hamile kalmayı zorlaştırıyor..Şimdiden geçmiş olsn..

teşekkürler canım en kısa zamanda olucam nerdeyse 1 yıldır korunmuyorum vede hala tık yok anlaşılan o ki baya bi gebelige engel oluyo

arkadaşlar ameliyat hazırlıkları için ne lazım hangi hastanelerde oldunuz ameliyatları bide tahlilleri yaptırdıktan sonra kaç gün sonraya ameliyat günü veriyolar

arkadaşlar ameliyat hazırlıkları için ne lazım hangi hastanelerde oldunuz ameliyatları bide tahlilleri yaptırdıktan sonra kaç gün sonraya ameliyat günü veriyolar

Genel anestezili olduğum için klasik aç gidiliyor..Doktorda yazıyor zaten istenen tahlilleri kan veriyosun 3 tüp kan vermiştim.. cuma kan verdim pazartesi histereskopi oldum.. Başka hazırlık yok kontrol amaçlı 1 gece hastanede kaldım sabahsı çıktım. Lekelenme fln bişi olmadı bende şükür rahattı.. Avcılar Hospital da oldum..

evet gitti ve temiz çıktı çok şükür zaten o parçayı patolojiye muhakkak gönderiyorlar ama büyük olasılıkla temiz çıkıyor

Evet gitti şimdiye sonuç çıkmıştır ama bana doktorda öyle söledi temizdir dedi ama ben korkuyorum ya sonucu göstermeye cesaret edemiyom ben çok evhamlıyımdır offff :2:

doktor bana çok basit operasyon olduğunu söyledi.Ameliyattan sonra leke gelmeyince hastanedede yatmadım. Zaten ağrı sızıda olmuyor.Operasyon yapılacağı zaman tahlil yaptılar bana

Back