- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.234
- Konu Sahibi Magnifiaque
Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallahHayirli geceler Canim o zaman arkadasini da alalim sonra kapatalim listeyi yoksa cok uc ucuna geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallahHayirli geceler Canim o zaman arkadasini da alalim sonra kapatalim listeyi yoksa cok uc ucuna geliyor
Amiin Allah razi olsun Arkadasina haber edip okudugunu bildirmek sana kaliyor sende sevabini alirsin insallahAllah razı olsun arkadaşlar. Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah
Cano benim ismimi yazsan cok iyi olur zuleyha kızı rumeysaSon sayi 341 baska degistirmiycem insallah isim felan Yazmak isterseniz yazabilirsiniz
Tabiki nasil istersen yarin degistiririm insallahCano benim ismimi yazsan cok iyi olur zuleyha kızı rumeysa
Hakkini helal et canim liste kapali maalesef almak isterdim ama cok gec kalip hakkina girmek istemem uc ucuna oluyor yoksa kendin okursan da ozel gunler de olmaz diye biliyorumBende katılmak istiyorum .. özel dönem engel olur mı ?
MerhabaHasibe ( hasbeee )icin okuyanlar ☁
Evva
N Nurs5825
hasbeee ☁
Kara_gozlum
Magnifiaque
efsuni06
Y yalnizkalpler
Oriana
B Beklenen2
B baby0101 ☁
Yenidelhi
Life light ☁
M MaviFeslegen
hersey_dua_ile arkadasi
Hesabin oldugunu bilmiyordum bilsem seni etiketlerdim
Evet canım burasi.. Magnifiaque nickini demedim ki suc bende ama orasi karışık bosver ☺Hesabin oldugunu bilmiyordum bilsem seni etiketlerdim
Allah razı olsun canım benim 5 yaşında oğlum var. Sonrasında 2 kaybım var