- 23 Ocak 2019
- 2.946
- 10.020
- 34
- Konu Sahibi Magnifiaque
Ben almis olduğum sayıyı okudum.fazla okuyup arkadaşıma hediye ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar fazla okudun aceba Allah razi olsun eger fazla okuduysan selcanin yerine ekleyim diyeBen almis olduğum sayıyı okudum.fazla okuyup arkadaşıma hediye ettim
Sayısını bilmiyorum canim .oturdugum yerden içimden geldi bol bol okudum arkadaşa hediye ettimNe kadar fazla okudun aceba Allah razi olsun eger fazla okuduysan selcanin yerine ekleyim diye
Sayısını bilmiyorum canim .oturdugum yerden içimden geldi bol bol okudum arkadaşa hediye ettim
En son 1 temmuz da girmiş görünüyor sanırım yanlış birini etiket yapıyorsunMoonfacedMom icin okuyanlar
Evva
@Nurs5825
@Hasbeee
@Kara_gozlum
Magnifiaque
@Efsuni06
Y yalnizkalpler
@Pariko
@Beklenen2
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen
S Selcanevren
MoonfacedMom
memurhanim
Ayy dun yanlis etiketlemisim sonra bugun alintilayinca degistirememisim en son d’un girmis mesajda attim cevap yokEn son 1 temmuz da girmiş görünüyor sanırım yanlış birini etiket yapıyorsun
Yarına kadar bekleyelim illaki haber verecektir canımAyy dun yanlis etiketlemisim sonra bugun alintilayinca degistirememisim en son d’un girmis mesajda attim cevap yok
Bir yandan diyorum memurhanim cok okudum diyor selcanin yerine sayilirmi bir yandan da gelsin diye bekliyorum niye boyle olduki
rabbim yardim etsin sana cok uzuldumKizlar zor günler geçiriyorum hakkınızı helal edin benden yana heoinize helal olsun dualariniza ihtiyacım var nolur dua edin bana konu actim isterseniz bakin Magnifiaque
Bacım sen bu adamdan mı çocuk yapmaya çalışıyorsun burada? Hem şiddeti hem uyuşturucusu.. kaç kendini kurtarsana.Kizlar zor günler geçiriyorum hakkınızı helal edin benden yana heoinize helal olsun dualariniza ihtiyacım var nolur dua edin bana konu actim isterseniz bakin Magnifiaque
Helal olsun canım sende hakkını helal et çok uğraştın bizim için. Yeni dualarda buluşalım inşallahEvva
@Nurs5825
@Hasbeee
@Kara_gozlum
Magnifiaque
@Efsuni06
yalniz kalpler
@Pariko
@Beklenen2
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen
S Selcanevren
MoonfacedMom
memurhanim
Guzel arkadaslarim hepinizin agzina yuregine saglik siz olmasaniz ben disardan biriniz diyemezdim dua edelim diye Allah hepinizden razi olsun hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah Okudugumuz Dualari kabede dualalanmasi icin gondercem insallah Sizi tanidigim icin cok mutlu oldum Hakkinizi helal edin ozellikle Life light ve hasbeee
Allah senden razı olsun. Haberdar edip organize ettin bizleri.Evva
@Nurs5825
@Hasbeee
@Kara_gozlum
Magnifiaque
@Efsuni06
yalniz kalpler
@Pariko
@Beklenen2
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen
S Selcanevren
MoonfacedMom
memurhanim
Guzel arkadaslarim hepinizin agzina yuregine saglik siz olmasaniz ben disardan biriniz diyemezdim dua edelim diye Allah hepinizden razi olsun hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah Okudugumuz Dualari kabede dualalanmasi icin gondercem insallah Sizi tanidigim icin cok mutlu oldum Hakkinizi helal edin ozellikle Life light ve hasbeee