- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Magnifiaque
Magnifiaque canım eksikleri tamamlasak yeni kişiye geçmeden nasıl olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi aynı şeyi ben yazcaktımMagnifiaque canım eksikleri tamamlasak yeni kişiye geçmeden nasıl olur?
Çok karıştı liste benceŞimdi aynı şeyi ben yazcaktım
Herkes 341 değilde hasta olan arkasalarinkini de eşit paylaşsak herşey daha kolay olur. Veya hasta olanlar bir eşe dostta okutsa. Kim icin okunuyorsa kendi toplasa da eksiğini bir şekilde bize söylese veya kendi okuyup tamamlasa da olur. Herkesle bir kişinin ilgilenmesi çok zorÇok karıştı liste bence
Bizde okuruz sorun yok ama kime kaç kaldığını bilmediğimiz için karışıyor birazHerkes 341 değilde hasta olan arkasalarinkini de eşit paylaşsak herşey daha kolay olur. Veya hasta olanlar bir eşe dostta okutsa. Kim icin okunuyorsa kendi toplasa da eksiğini bir şekilde bize söylese veya kendi okuyup tamamlasa da olur. Herkesle bir kişinin ilgilenmesi çok zor
Evet baya karıştı eksik kalanları bitirelim iyiyice karışmasınÇok karıştı liste bence
Evet canım bugundü senin okuman. Önceki günlerden arkadaşların okumaları bitmediği için karıştı birazBende dun kendım için okudum ama bugunmuydu sıram anlamadım arkadaslar
Tamam canım suanlık bekliyoruz o zaman dimi okumayan daha cok var mı peki acabaEvet canım bugundü senin okuman. Önceki günlerden arkadaşların okumaları bitmediği için karıştı biraz
Hiç bi fikrim yok canım gece senin duana başladık bugün bitmesi gerekiyor.Tamam canım suanlık bekliyoruz o zaman dimi okumayan daha cok var mı peki acaba
Bugun pariko icin okurmusun sonra dun yalniz kalpler icin baska eksigin varmi bakimBenim reglim yeni bitti eksiklerimi okuyabilirim inşallah tam olarak takip edemedim kim için okumam gerekiyor
Kaç eksik var hep beraber okuyup bitirsekKizlar eksikleri anlatim bastan sona liste karisik degil aslinda sadece eksik bitmedigi icin iki listeyi bir idare ettigimiz icin boyle ornegin bugun pariko icin okurken ayni anda yalniz kalpler ve efsuni bitsin diye cabaliyoruz bu karistiriyor ben size detaylica yazim simdi bastan sonra
Oriana canim dun kendine okuduysan bugun yalniz kalplere okurmusun ?
senin yerine
Iste sorun su arkadaslar bildirim yapmadigi icin okusak fazla olurmu diye dusunuyorum surekliKaç eksik var hep beraber okuyup bitirsek
İşte canım bizim karıştı dememizin sebebi bu.zamanında haber verilmediği içinIste sorun su arkadaslar bildirim yapmadigi icin okusak fazla olurmu diye dusunuyorum surekli