- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
- Konu Sahibi Magnifiaque
Allah kabul etsin. Beklettigim icin kusura bakmayin giremedim. Cok yogun calistim. Inanin lavaboya gidemedim. Firsat olsa mutlaka girer bekletmezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin. Beklettigim icin kusura bakmayin giremedim. Cok yogun calistim. Inanin lavaboya gidemedim. Firsat olsa mutlaka girer bekletmezdim.
Sifasini gormus muydunuz yaptiginiz zaman?Merhaba, birşeyi merak ediyorum. Sayı önemli bildiğim kadarıyla bu ayet için. Ben bunu birkaç yıl önce yapmıştım. Oradan biliyorum. Sayı nasıl ayarlanıyor? Okumayanlar neden okumuyor? Ya da neden herkes sırası gelene hergün girip okudum ya da okumadım diye mesaj atmıyor. Ona göre eksik tamamlanır, Bugün okuduğumuz arkadaş için mesela sayı kaç oldu eksik var mı bilmiyoruz? Bunu merak ettim. Yanlış anlamayın, cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba, birşeyi merak ediyorum. Sayı önemli bildiğim kadarıyla bu ayet için. Ben bunu birkaç yıl önce yapmıştım. Oradan biliyorum. Sayı nasıl ayarlanıyor? Okumayanlar neden okumuyor? Ya da neden herkes sırası gelene hergün girip okudum ya da okumadım diye mesaj atmıyor. Ona göre eksik tamamlanır, Bugün okuduğumuz arkadaş için mesela sayı kaç oldu eksik var mı bilmiyoruz? Bunu merak ettim. Yanlış anlamayın, cevaplarsanız sevinirim.
Ne demek okudukca sorun yok isin olabilir Allah razi olsunAllah kabul etsin. Beklettigim icin kusura bakmayin giremedim. Cok yogun calistim. Inanin lavaboya gidemedim. Firsat olsa mutlaka girer bekletmezdim.
Aminnn bitanemHelal olsun Kuzum insallah en kisa zamanda hepimiz hayirlisiyla anne oluruz sizde hakkinizi helal edin rabbim gonlunden geceni hayirlisiyla hayatina versin
N Nurs5825 içşn okudum4.Gun N Nurs5825 icin okuyoruz ❤
Evva 341
N Nurs5825 341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2 341
B baby0101 341
Yenidelhi 341
Life light 341
M MaviFeslegen 341
S selcanevrenn20 341
Kizlar okumayan varsa yardimci oluruz
Allah razi olsun canim arkadaslarim bende kendim icin okudum rabbim kabul etsin en hayirli zamanda altin gibi saclari olan hayirli saglikli sihhatli bir erkek evlat nasip etsin insallah aminnn
Arkadaslar kusura bakmayin reglim dun bitti bende hemen vasladim okumaya evva icin okudum dun karagozlum icin okudum bugun kendi siram diye sizinle beraber olsun diye kendime okudum simdide hasbee arkadasimiza okuyorum insallah
karagozlume de okudum okumadigim bugune kadr kilerden kalmadi degil miOkuyanlari not edim
A
Arkadaslar kusura bakmayin reglim dun bitti bende hemen vasladim okumaya evva icin okudum dun karagozlum icin okudum bugun kendi siram diye sizinle beraber olsun diye kendime okudum simdide hasbee arkadasimiza okuyorum insallah
[/QUOTE]
0][USER=977510]@Nurs5825[/USER] canim diger arkadaslar icin kime okudun baska
K[QUOTE="Nurs5825, post: 65075990, member: 977510"hasbe icin de okudum okumadigim bugune kadr kilerden kalmadi degil mikaragozlume de okudum okumadigim bugune kadr kilerden kalmadi degil mi
Evet uc gun onceki arkadaslar icin hepsine okuduk ama evva yi bekliyorum bilmiyorum okudumuAllah kabul etsin. ne durumdayiz?