Enan ın Ablasının Kına gecesi & Düğünü

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
158
herkse selmlar bizde ablamın düğününü yaptık haftasonu gerçekten çook güzel oldu. bende paylaşmka istedim bu mutlu günümüzüü.

resimleri lütfen alıntı yapmayın birsüre sonra sileceğim çünkü.

resimlerin bazıları yüklerken açılmadı hepsine bişeyler yazamadım bu yüzdenn.

ablam küçük kızkardeşim

-
ortanca kızkardeşim

bu resimdede benim olmam gerekiyorr inşallah doğrudurr. resimi görmüyorum çünkü kaydirigubbakcemile3

annemizz
-
+

annem ve benn

-
ablam gelinliğini değiştirdii bu elbisesini giydii.

+
ablam gelinliğini değiştirdii bu elbisesini giydii.

+
ablam ve benn

- ablamın bindallısı kına yakılırken giydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır canım 2 yerde yapılmadı aslında gelinliğini giymek istemedi ama dğüne katılmayacak olan yakınlarımız için giymesini istedik sonra değiştirdii kendi istedi üzerinee yerimseniben

evet neden değiştirdi ablan gelinliğni.birde yanlış anlama canımda kuaföre gitmedimi??saçları açılmış ilknde bukleler bozulmuşa benzior.

evet neden değiştirdi ablan gelinliğni.birde yanlış anlama canımda kuaföre gitmedimi??saçları açılmış ilknde bukleler bozulmuşa benzior.

yazdım canım görmedin sanırım.
gitti canım neden gitmesinn. açıldı evet bukleleri morali bozuldu biraz ama yinede keyfimizi bozamadııı :teytey:

hayırlı olsun enancım çok güzel ben facede daha güzellerini gördüm canımyerimsenibena.s.

Çok güzel görünüyorsunuz canım.Allah mutlu mesut etsin ablanı.
Ablanın mor elbisesine bayıldımm.Onu hazır mı aldınız yoksa diktirdiniz mi?Aldıysa nız nerden aldınız? Çoook tatlı bi elbise yaaa.

anladığım kadarıyla ilk resimler kınadan....düğüne gelemiycek olanlar için ablan kınada gelinlik giydi....sonrada normal elbisesine geçti....

diğer fotolar asıl düğünden....dimi cnm?

mutluluklar dilerim....herkes şıkmış gerçekten.....a.s.

hayırlı olsun enancıım,allah bir ömür mutlu etsin inşallah...
sen çok güzel olmuşsun,maşallah genç kızlardan farkın yok...
ablanın mor kıyafetine de bayıldım,çok güzelmiş...

enancımmm süpersiniz hayatım..
hepinize maşallah diyorum..
..

Allah bir yastıkta kocatsın. kınada giydiğin kıyafet çok hoş

kaydirigubbakcemile cok güzelmiş resimlr mutluluklar cifttimize ayrıca mor elbise de cok hoşşşşş

hersey güzelde birde şu gülen güneşler olmasa
yinede güzel ve dolu dolu bir düğün olmuş tebrik ederim ablanı

mutluluklar dilerim, herkeş şıkır şıkır hoş görünüyor.
Ablanızın mor elbisesinide çok beğendim, çok zarif.
Ama keşke yüzünüzüde görebilseydik...

sende benim gibi ablandan önce evlenmişin canım fotolar çok güzel yüzünüzü de görseydik daha iyi olacaktı ama saygı duyarım maşallah iki tanede nur topu gibi çocukların olmuş Allah bağışlasın siyah elbisende çok şıktı ayrıca Ablana ömür boyu mutluluklar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…