Bebek İkinci El ENABE taşınıyooorr :) (oyuncak/ayakkabı/kıyafet/elektronik/bebek arabası) HEPSİ UYGUN FİYATA (20.syf

• Konu Sahibi Konu Sahibi ENABE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hesapladim 129 lira yapiyor siz indirim yapacakmisiniz..
mesajiizi ye i gordum.kusura bakmayin
hemen ozelden donus yapıyorum
tabii ki seve seve yaprdimci olurum fakat 14 numara awez canimcima coktan ayrilmistir :)
diğerleriyle alakali dönüyorum hemen

14 ve 16 numaralar _awez_ cim canımcım'a satılmıştır :)
doğacak bebesi sevgiyle kullansın :)

20-27-28-29-30-38-45-46 numaralar da perşembe günü kargo edilmek için ayırtılmıştır :)

arkadaşlar yarın toplu kargo günü siz de yetişin :)

t
14 ve 16 numaralar _awez_ cim canımcım'a satılmıştır :)
doğacak bebesi sevgiyle kullansın :)
teşekkür ederim canım tüm aldıklarımızı cok beğenerek içimize sinerek aldık severek de kullanmak kısmet olsun inşallah

ogleden sonra kargolar teslim ediliyooorrr :)))

arkadaslar bu aksam ve yarin 50 tl üzerinde siparia verenlerin kargo ücretini ben ödüyorum :)

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ben enabeyi tanımıyorum geçen hafta birkaç ürün aldım kendisinden ilk alışverişimdi ürünleri tertemiz yeni gibi mis gibi özenle paketlenmiş olarak göndermişti.

Teşekkür ediyorum kk da ürünlerinden memnun kaldığım çok nadir kişilerdensiziniz

hadi kizlar
kacirmayin bu fırsatı

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ben enabeyi tanımıyorum geçen hafta birkaç ürün aldım kendisinden ilk alışverişimdi ürünleri tertemiz yeni gibi mis gibi özenle paketlenmiş olarak göndermişti.

Teşekkür ediyorum kk da ürünlerinden memnun kaldığım çok nadir kişilerdensiziniz
cok tesekkur ediyorum
o sizim guzel gorusunuz

sterilazator icin bana donus yapabilirsin canim marka model kullanim durumu vs.canim

Nike 22,5 no olan 3 ayakkabıya en son fiyatiniz nedir... Benimde ikiz gibi olan 1 yaş arayla 1 kızım 1 oğlum var uygun birşeyler söyleyin almak isterim....

11 18 ve 22 deki pantolonuda eklemek isterim toplu alım iyi fiyat verin lütfen...özelden fiyat msji bekliyorum...;-)

Back