Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElENABE taşınıyooorr :) (oyuncak/ayakkabı/kıyafet/elektronik/bebek arabası) HEPSİ UYGUN FİYATA (20.syf
Arkadaşlar sonunda elimde kalanları düzenleme fırsatı bulabildim. elimden geldiğince güzel ve düzenli yapmaya çalıştım işinizi kolaylaştırmak için umarım beğenirsiniz :) ikizlerimin ve bebeğimin son kalanları bunlar :) bir de siteden de alıp giyemediğimi birkaç parça kıyafet ve ayakkabı da var, paralarını argosuyla birlikte ödediğim için onları da buraya koydum almak isteyen olursa diye.. fiyatları makul tuttum ama yine de indirim bir can damarımız :) yardımcı olmaya çalışırım tabii ki :) ama lütfen 100 tl lik kıyafete 50 tl fiyat biçmeyin bana da acıyın 3 bebesi olan benim 3 bezli bebe
Şimdi resmen dakikalrdı nasıl kategorize edeyim diye düşünüyorum ama bu saat oldu işin içinden çıkamadım.. kız ve erkek olarak ayırmaya çalışacağım.. karışıklıklar için şimdiden özür dilerim :)
Ve hepsini baştan numaralandıracağım.. Şimdi haydi bismillah diyelim ve 9. sayfaya gidelim :)
Yurtdışından hediye gelmiş ama nedenleri küçük olduğu için hiçbiri kullanılmamıştır... 0-3 ay içindir. iç bodyleri penye tulumları kadifedir... içinde bulunduğumuz mevsime ve kışa uygundur..
1. ÇİKOBY erkek 12-18 ay t-shirt 7 TL
2. CHICCO unisex 74cm-12 ay pijama takımı 15 TL
3. C%A BIO-ORGANIC kız 86cm/ 1-1,5 yaş pembe t-shirt 12 TL
4. SANİ kız 1,5-2 yaş askılı çiçekli kot elbise 15 TL
5. İDİL BABY (organik pamuk) erkek 0-3 ay tulum 15 TL
ben paylaşmaya devam edeceğim ara ara.. ben de şöyle bir göz gezdireyim sizin için burdakilere.. yarın yine ekleyeceğim.. bu gecelik ancak bu kadar.. bebeklerim uyanmadan ben de biraz dinlenmeliyim :)
1.Krem rengi hasır görünümlü Polaris babetler hamilelik öncesi alınmış ve ayağa olmadığı için kullanılamamşıtır. 1 kez giyebildim onda da kendimi eve zor attım :) kutularında aylşarca durdular gariplerim kimseye de veremedim çünkü çok severek ve beğenerel adım. artık daha fazla saklamaya gerek yok :) 38 numara ve 30 TL dir.
2.Siyah taşlı ve topuklu ayakkablarım da nişan ayyakabılarımdır. 2-3 defadan fazla giyilmediler. Zaten halinden de belli oluyor hala parlıyorlar :) 60 tl ye almıştım. 40 tl ye satıyorum. 38 numaradır.
3.Kahverengi vintage ayakkabılar almanyadan yeğenim tarafından 75 avroya alınmıştır kıyamıyorum ama hem ayağıma olmadığı için hem de pek tarzım olmadıpğı için onları da satıyorum. 75 TL ye. ilgililerine duyrulur :)
NOT: Üzerinde 44.90 yazan kutu krem rengi babaetlerin kutusudur. Yanlış alaşılmasın. Diğer kutu siyah topuklularındır.
4. Tahmin edebileceğiniz gibi gelinlik ayakkabılarım :) hatırası bile güzel ama başkalarını da mutlu etsinler diye 30 TL ye onları da elden çıkartıyorum.
5.Mürdüm topuklu ayakkabı ve bursa dan 50 TL (hala içim yanar,sırf kombin olsun diye o kadar para verdim yoksa o kadar para harcamazdım :) )aldığım pörtföy çanta. İkisinin beraber fiyatı 60 TL. Tek alımlarda çanta 35 ayakkabı 35 TL dir :)
bu da benim gözümün bebeği
çok beğenerek aldığım küçük adamıma hiç giydiremediğim takımımız. şu an tam mevsimi. kalım yumuşak penyedir
aldım yıkadım ütüledim ama giydiremedim. yenidoğan için uygundur. hastane çıkışı, 40 mevlüdü bunun gibi özel günlerdede giydirilebilir. iç bodysi, tulumu ve ceketi ile müthiş bir uyum içindedir.
sakın kaçırmayın derim :)
30 TL.
Galiba söylemeyi unutmuşum sevgili arkadaşlar buraya kadar paylaştığım bütün ürünler etiketli veya etiketsiz sifir ürünlerdir. Henüz ikinci el paylasmadim. Onlar da pek yakında. :)