• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yeni hamile

Cemre88

OĞLUM BENİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Diğer
süprizzzzzen yeni hamilelerdenim heralde 3haftalık falan benle aynı olan bayanlar varsa gelsin herşeyimizi paylaşalım daha yolun başındayız yoksa zaman geçmez

tebrikler canım hamile değilim ama:))allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm darısı başıma ayyyy

sağol canım allah sanada nasip eder inşallah bende 8aydır bekledim ama deydi

tebrıkler canım allah tamamına erdırsın bende 5 haftalık hamısım laelaelaelaelae

inşallah canım dua ederim bende çok bekledim

başakcım ya tam nasıl hesaplıyosun gebeliğini

ay hayırlı olsun allah cümlesinin bebişlerini hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

tebrikler cnm.bende 11 haftalıgımm

Tüm hamişlere tebrikler.Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim kızlar.Umarım ben ve benim gibi hamiş olmak isteyenlerde sizlere bu güzel haberden veririz birgün:(

ay ne güzel ya benim için zaman geçmiyo yaa

çabuk geciyo zamann ben daha dun ogrenmiş gbiyim hamile oldugumu .)) bugunde dr a gittim nasıl hareket ediyo anlatamamm fıldır fıldır çook fena bişi olucaakk .)))

ay süper ya tam nasıl hesaplıyosun ne kadarlık olduğunu

ay süper ya tam nasıl hesaplıyosun ne kadarlık olduğunu

son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyosun ama dr a gidince ultrasonda daha dusuk hafta cıkabilir onemli olan dr un demesi cnm

aaa bursadansın demek hangi doktora gidiyosun canım ya

tebrikler kızlar.Rabbim bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde elinize almayı nasip eder inşallah canlarım..bende 13 haftalığım:) kasık ağrım dışında herşey normal şuan.Rabbim isteyen herkesede güzel bebişler nasip etsin.

ayyy evet ya bendede kasık ağrısı korkuyorum ama normal galiba doktora haftaya gitcem bakalım ne olcak

Normal cnaım bebişin yerleşmeye çalışıyor karnına daha çok yeni canım benim....ama 3,ay dolduktan sonra ağrın olursa dikkat et ve doktoruna danış emi.

Back
X