Gelinbaşı ve Gelin Tacı En Yeni - Gelin Tacı Modelleri

ya ne olur koymayın şu taçların resimlerini çok güzeller hevesleniyorum nerden bulucam buradan beğenince:kedi:bilmiyorumkismile sen yinede bana bakma canım emeğine sağlık benim fikrim bu sadece seni kızdırmak için söylemiyorum

Yok tatlım ne kızması zati benim sinirlerim alınmış bir kişilikim tir.. Ayıpsın araştırmasını yaptım bu ve buna benzer ürünler Eminönünde var bal köpüğüm. Elbette birebir aynıları yok ama bu ve buna yakın bir çok ürün ve daha güzellerini gördüm . Ama çok gezmek lazım oraları.

Şu minik çiçekler felan Prenses de var.

Ama en iyileri Fatih ve Eminönünde gelinliklikçilerin oralarda....

Can kuşlar bu çiçekleri gelinliği aldığınız yere de sipariş verebilirsiniz ama eminönü iice bir gezin derim...

Kızlar kuaföre saö denemesi yaptırılıyor mu? Önden bir para mı veriyorsunuz nasıl oluyor? Belki beğenmicem yaptığı modeli ya da benim dediğimi yapamayacak ?

Kızlar kuaföre saö denemesi yaptırılıyor mu? Önden bir para mı veriyorsunuz nasıl oluyor? Belki beğenmicem yaptığı modeli ya da benim dediğimi yapamayacak ?

yapılıyor canım normal ücretin bir kısmı veriliyor provada..zaten toplu bir fiyat da veriyorlar provayı dahil ederek...sana begendirene kadar yapıcak mecburen..
bu arada bende sana bir sey soracaktım gelin tacını eminönünde yada fatih te gelinlik satan yerlerden mi alabiliriz..yoksa ayrı yerler var mı boyle taç satan oralarda..ben de papatya tacı arıyorum fakat bir türlü bulamadım :sinifsinif:

Teşekkürler canım benim......
Evet gelinlikçilerde var ama kullanılmış eski vs...ayrı bütiklerde de satılıyor zaten gittiğinde görüyorsun aslında.

Ama öğrendiğim kadarı ile Mahmutpaşa da çok çeşit varmış birde oraya bakmal lazım ama benim fikdirimi sorarsan gelinçiden alma daha pahalı ve çeşit yok.

Birde senin istediğin papatya olduğun için eğer model bulursan gelinlikçide de dikebilir bir arakadaşım saşına koyuacağı çiçeği netten bulup gelinlikçisine yaptırdı.

Buradaki bir kaç modeli çıkarıp eminönünde keşfe çıkmam lazım. 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…