en yakın dostunuz eski ama eskimeyen sevdiğinize asılsa ne yaparsınız?

CakmaKleopatra

asabiyim kompleksliyim!!!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
818
1
kızlar size bir soru fisfisfis
en yakın dostunuz ayrılmak zorunda kaldığını ama hala sevdiğiniz insana asılsa ne yapardınız:uhm:
üstelik bunu sevdiğiniz insan size söylediğinizde dostunuza konduramadıysanız?
ve ispatlı bi şekilde bu ortaya çıksa tepkiniz ne olurdubenneyaptımki
görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim:uhm:
dostum değil sadece bir soruydu ikincisi de şu
sevgili uyarmasına rağmen dinlenmemiş ve o insan yüzünden bu ilişki bitmiş sebep bu söylenmesindeki

Son düzenleme:
birincisi hala ona dostum diye hitap etmene bir anlam veremedim
ikincisi sevgilinin bunu sana söylemesindeki sebep neydi anlayamadım
aydınlatırsan sevinirim

birincisi hala ona dostum diye hitap etmene bir anlam veremedim
ikincisi sevgilinin bunu sana söylemesindeki sebep neydi anlayamadım
aydınlatırsan sevinirim

yanlış anlaşıldım benim dostum değil sadece bir soruydu ikincisi de şu
evgili uyarmasına rağmen dinlenmemiş ve o insan yüzünden bu ilişki bitmiş sebep bu söylenmesindeki

nası yani, eski sevgiliyle neden hala görüşüyosunuz ki, eğer seviyosanız bırakın yeniden sevgili olun. eğer ayrılmanızı sağlayacak sebepler büyükse mecbursanız görüşmeyin ki daha kolay unutun. eğer görüşebiliyosanız ayrılmayın. anlayamadım orasını tam.

arkadaşım bizim çıktığımızı biliyorsa, ve onu hala sevdiğimi bile bile ondan hoşlanıyorsa görüşmeyi keserm. ama sizinle ve ilişkinizle ilgili birşey bilmeden hoşlandıysa ona açıkça anlatırım o benim eski sevgilim ve hala bişiler hissediyorum diye...

eğer dost gerçek bi dostsa bi erkek için dostunun sevdiğine yan gözle bakmaz hiç bir şey yapmadan beklerdim ne tavır ne başka bişi eğer gerçekten dostumun eski sevdiğime bişileri varsa gelip bana anlatması lazım ve gelip anlatana kadar bişi bilmiyor ayağına yatardım anlattıktan sonrada niye neden demek yerine bol şans der başkada bişi demeden tepkimi koyardım o dostluğumuza böyle bi şey yapıyorsa zaten dostluğumuzu gözden çıkarmıştır ....

canım ben yasadım yani eski sevgilime değil ilişkideyken ondan hoslandı..
hemde ortaya cıktı..
kötü bi durum ama seni kaybettiğine üzülsün.
bu olaydan sonra da dostluga inanmam ben ..
sen hicbişekilde tepki verme hanımlıgını bozma.
ben hicbisekilde birsey söylemedim sustum en büyük cevapta oydu.yerimseniben

Bu affedilemez bir hata ben olsam dostum dediğim kişiyi hayatımdan çıkarırdım eğer çıkaramıyosam yani mecburiyetten aynı ortamdaysam iş yerinde falan o zaman baya bi mesafe koyarım :kızgın: bi daha ona nasıl güvenebilirim ki?

kızlar şimdi uzun süreli bi ilişkiniz var seviyorsunuz seviliyorsunuz ve ilişkiniz bazı nedenlerden dolayı bitiyor
ama siz sevmeye devam ediyorsunuz tabiki sevgilinizde
daha sonra bi duyuyorsunuz ki en yakın dost dediğiniz insan sevgilinize asılıyor...
ve bunu size sevdiğiniz insan söylüyor yanlış anlaşılmamak adına
olayı bu şekilde düşününŞeniz

ben yaşadığımı anlatayım o zaman...üniversite 2. sınıftayım...okulun başından beri aşık olduğum adam bana açılmış...çıkmaya başlamadık ama bana açıldığı gün sevgili dostumun evine koşup boynuna sarıldım hatta ağladım...(Allahım ne cahillik...)söyledi söyledi diye...bunu benim çok sevgili dostum birinci ağızdan yani benden öğrendi...sonra sevgilimle bir muhabbet ortamında bana dostumun beni ilk bulduğu fırsatta kazıklayacağını söyledi..inanmadım...benden hoşlanıyor dedi..inanmadım...ispatlarım dedi...peki ispatla ama ala beceremeyeceksin dedim...çok büyük iddiaya girdik...ben okadar eminim ki kendimden...bir kaç gün için biz seninle ayrıldık dedi sevgilim...git duyguya söyle tamam dedim...o, duyguya hafif kur yapmaya başladı, duygu benden saçma bir bahaneyle tlf numarasını aldı onun...ve mesajlaşmaya başladılar...ne mesajlar ne mesajlar...o bana tüm mesajları okutuyor...sonunda gittim duygunun yüzüne vurdum...ne yapayım aşık oldum dedi...benim en yakın arkadaşım... o bana seni seviyorum dediği gün evine gidip boynuna sarılıp ağladığım arkadaşım...peeeehhh...
ne mi oldu...duguyu hayatımdan bir kalemde çıkardım...dudağımda sıkıntıdan 6 tane uçuk çıktı aynı anda...ve 1 haftada 62 kilodan 55 kiloya düştüm...hayatımın en zor dönemlerinden biriydi...
artık bir önemi yok tabiii...ama sonradan öğrendim ki...duygu yine çok yakın bir arkadaşımıza tam 4 yıl boyunca aşık olmuş onun için türlü şeyler yapmış biriyle evlendi...mutlu mu...bilmem...ama benim ahımı alan pek mutlu olmaz...onu biliyorum...

benim her durumda ilişkimi yönlendiricek olan sevgilimin tutumu,
dostluğumu yönlendiren dostumun tutumu dur.

Son düzenleme:
Dost böyle kişiliksiz olmaz.ikisinide silerdim.asla görüşmezdim.Görüşmeye devam ettirildiği takdirde,iyiniyetli insan salak konumuna düşüyor.Asla görüşmezdim.dostum mostum olmazdı.

bunda bir fesatlık var gibi geldi banaa CADIARZU
sanki eski sevgili benim dostumla aramı bozmaya çalışıyorÇok üzgünüm çoook
öncelikle şunu söyleyim kimseye kolay kolay dost sıfatını vermem ben
ve eğer dostum diyorsamda onun karakterini bilirim ve kim ne derse desin inanmam
çünkü benim dostum eğer benim onu ne kadar sevdiğimi biliyorsa böyle birşey asla yapmazyasakkelime
onu söyleyeni irdeler düşünürüm ve bu konuyu önce dostuma açar onunla konuşurum:1closedeyes:adı üstünde eski sevgili sengözlerimebaksanab

bunda bir fesatlık var gibi geldi banaa CADIARZU
sanki eski sevgili benim dostumla aramı bozmaya çalışıyorÇok üzgünüm çoook
öncelikle şunu söyleyim kimseye kolay kolay dost sıfatını vermem ben
ve eğer dostum diyorsamda onun karakterini bilirim ve kim ne derse desin inanmam
çünkü benim dostum eğer benim onu ne kadar sevdiğimi biliyorsa böyle birşey asla yapmazyasakkelime
onu söyleyeni irdeler düşünürüm ve bu konuyu önce dostuma açar onunla konuşurum:1closedeyes:adı üstünde eski sevgili sengözlerimebaksanab

ortada yalan yok kuşum konuşm kaydı var dostun konuşmalarına ait

X