En yakın arkadaşımın doğum günü

mechante_fille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Bursa
En yakın arkadaşımın doğum günü önümüzdeki ay, özel bi hediye vermek istiyorum hiç unutmayacağı bişey. Ama aklımda hiç bişey yok yardımcı olur musunuz :/

arkadaşınızın yakın zamanda almayı düşündüğü birşeyi alsanız hoşuna gidebilir yada güzel bir ayakkabı alın bayanlar 100 tane de ayakkabısı olsa 101. ye asla hayır demezler

Onun için bir video yapabilirsiniz.
Fotoğraflarından ve görüntülerinden oluşan.
Sevdiği kişilerin onun hakkındaki düşüncelerini söylediği.

Ayrıca onun için küçük bir organizasyon düzenleyebilirsiniz hatta videoyu orada izletebilirsiniz.
Sevdiği birkaç insandan oluşan küçük bir grupla da yapabilirsiniz bunu.Masraf çok olur diyorsanız
Sadece ikiniz özel,onun beğeneceği bir yerde yemek yiyebilirsiniz.

Daha hesaplı olsun derseniz fotoğrafını yastık vs. üzerine bastırabilirsiniz.
Yeter ki isteyin bir çok şey yapabilirsiniz.Ama ne mutlu ki o arkadaşa kendisini bu kadar düşünen bir arkadaşa sahip.En büyük hediyede bu zaten.

Çok teşekkür ederim video işi için bi çok kişiyle kontak kurdum :) fakat bi sorum daha var :/ videoyu internet üzerinden değilde cdye aktarıp kargoyla evine yollamayı düşünüyorum fakat cd üzerine baskı yaptırmak istiyorum bunu nerelerde yaptırabilirim acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…