Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 156 Diğer 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #1 Merhaba arkadaşlar :108: Yakın bi zamanda, en yakın arkadaşımın doğum günü. Ona anlamlı, güzel bir hediye almak istiyorum. Nasıl bir hediye alabilirim, önerilerinizi bekliyorum :):103: Son düzenleme: 27 Kasım 2012
Merhaba arkadaşlar :108: Yakın bi zamanda, en yakın arkadaşımın doğum günü. Ona anlamlı, güzel bir hediye almak istiyorum. Nasıl bir hediye alabilirim, önerilerinizi bekliyorum :):103:
jolay G<3 Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 193 0 26 Almanya 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #2 bebek bezinden pasta yapabilirsiniz ( böyle kat kat) etrafinada kücük hediyecikler koyabilirsiniz. Bir tanidigimiz yapmisti cok tatli oluyor
bebek bezinden pasta yapabilirsiniz ( böyle kat kat) etrafinada kücük hediyecikler koyabilirsiniz. Bir tanidigimiz yapmisti cok tatli oluyor
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #3 Adının yazılı olduğu bi ayna nsıl olur?
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #4 jolay .!.: bebek bezinden pasta yapabilirsiniz ( böyle kat kat) etrafinada kücük hediyecikler koyabilirsiniz. Bir tanidigimiz yapmisti cok tatli oluyor Genişletmek için tıkla... Doğum hediyesi değil doğumgünü hediyesi
jolay .!.: bebek bezinden pasta yapabilirsiniz ( böyle kat kat) etrafinada kücük hediyecikler koyabilirsiniz. Bir tanidigimiz yapmisti cok tatli oluyor Genişletmek için tıkla... Doğum hediyesi değil doğumgünü hediyesi
jolay G<3 Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 193 0 26 Almanya 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #5 Dumadumadum .!.: Doğum hediyesi değil doğumgünü hediyesi Genişletmek için tıkla... aaay cok pardon nasil yanlis okumusum ayni anda cok seyi yapamiyorum artik kabul etmeliyim
Dumadumadum .!.: Doğum hediyesi değil doğumgünü hediyesi Genişletmek için tıkla... aaay cok pardon nasil yanlis okumusum ayni anda cok seyi yapamiyorum artik kabul etmeliyim
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 156 Diğer 29 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #6 jolay .!.: aaay cok pardon nasil yanlis okumusum ayni anda cok seyi yapamiyorum artik kabul etmeliyim Genişletmek için tıkla... yok ben ilk basta baslıgı bi kelime eksik olarak yanlıs yazmısım :) dogum gunu hediyesi olcak , ben yanlış yazmıstım, düzelttim :)
jolay .!.: aaay cok pardon nasil yanlis okumusum ayni anda cok seyi yapamiyorum artik kabul etmeliyim Genişletmek için tıkla... yok ben ilk basta baslıgı bi kelime eksik olarak yanlıs yazmısım :) dogum gunu hediyesi olcak , ben yanlış yazmıstım, düzelttim :)