En yakın arkadaşım ,kardeşim dediğim kişi kuyumu kazmış:(

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar çok üzgünüm.Cok fazla insanın yaşamadığı öğretmenlerin bike çok az sayıda olduğu doğunun bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum.Burada arkadaş çevremiz birbirine çok bağlıdır.Cunku ailemiz yok hepimiz birbirimize destek oluyoruz ve ilcedeki tum ogretmenler birbirini taniyor.Haliyle dedikodu olunca da çok fazla yayılıyor Ve herkes dedikoduya bir şeyler katınca hiç hoş olmayanlar şeyler çıkıyor ortaya.Hem konsum hem meslektaşim bir bayan arkadaşla çok samimiyiz yanı öyle sanıyordum ben.
Komşumla aynı okulda adına Ali diyelim bit öğretmen arkadaş daha var.Biz Ali öğretmenle Canakkale lı olduğumuz için ikimiz çok samimi olduk.Ama aramızda arkadaşlıktan başka bir şey yok.Zaten olsa saklayacak değilim .Ikimiz de bekar insanlarız elimizde mesleğimiz var öyle olsa saklamam.Ama benim konsum dediğim kardeşim dediğim insan herkese Nilsu ve Ali sevgili diye dedikodu yapmış. Çok üzüldüm komşuma "Ben öyle bit şey olsa kimseden çekinecek değilim ama sen benim arkadaşımsın neden olmamış şeyleri olmuş gibi konuşuyorsun.Simdi ben sana nasıl güveneyim özelimi anlatayim çok güvenimi sarstin"dedim.
Komşu da" Sen de dikkat et o zaman arkadaş olma erkeklerle burası küçük yer sen samimi olursan tabiki dedikodu yapılır dedi "
Kızlar ben bu lafa çok sinirlendim.Bu arkadaşım aynı anda 2_3 erkekle birden konuşuyor bana anlatıyordu.Ben de "Millet 2_3 kişiyi aynı anda idare ediyor onlar sütten çıkmış ak kaşık bi ben mi kötüyüm "dedim.kapadim telefonu. Canımı cikan dedikodudan çok bu dedikoduyu yapan kişinin benim çok yakınım olması sıkıyor

Türkan Şoray ın bile burun estetikli olduğunu bir gazetede okuduğum günden beri hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim
"açığım vardı öldür dedim" diyen azmettirici anneden sonra kimseye güvenmemek gerektiğini de birkez daha teyit ettim

ne diyim, fazla etkilenmemeye çalış lütfen

Türkan Şoray ın bile burun estetikli olduğunu bir gazetede okuduğum günden beri hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim
"açığım vardı öldür dedim" diyen azmettirici anneden sonra kimseye güvenmemek gerektiğini de birkez daha teyit ettim

Çok hassasım ben de çok sevdiğim güvendiğim bir insan bunu nasıl yapar diye dün çok agladim

Annen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandi:KK57:

Arkadasligini kes bence.Kimle arkadaslik kuracagini ona mi sorcaksinsin sanki.Heralde aliyi de 4 yapmak istiyordur .Ondandir bu tepkisi.
Evet çocuk azarlar gibi resmen arkadaşlık kurma dedi .:(

Annen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandi:KK57:
benim annem değil yahu dur...
günlerdir haberlerde ilişki yaşadığını öğrenen 16 yaşındaki kızını aşığına öldürten anneden bahsediyorum.....
"annem" yazmadım "anneden" yazdım :)
hay allah

Kötü yanım sende herkese aynı anda 2-3 kisiyi idare ediyor diye yay diyor iyi yanim ise boşver.
Ama o "sende mesafeli ol o zaman " lafi, kendi sucunu hic bilmeyisi, sana iftira atması ve kendini hakli gorusu çok itici.
Sende ufak bi dedikodu yay mesafeli olsun aynı anda 2-3 erkekle konuşmasın..
Küçük yer orası sonuçta illa dedikodu yapılır .

Bu arkadaş annenize laf taşıyan arkadaş mı? Daha önceki bir konunuzda vardı sanki
Yok bu arkadaş o değil.Bu hem konsum hem arkadaşım.Arkadastan çok çekicem burada anlaşıldı seneye evden cikmicam

Kötü yanım sende herkese aynı anda 2-3 kisiyi idare ediyor diye yay diyor iyi yanim ise boşver.
Ama o "sende mesafeli ol o zaman " lafi, kendi sucunu hic bilmeyisi, sana iftira atması ve kendini hakli gorusu çok itici.
Sende ufak bi dedikodu yay mesafeli olsun aynı anda 2-3 erkekle konuşmasın..
Küçük yer orası sonuçta illa dedikodu yapılır .
Evet o dün beni dedikoduya sınır olduğumu düşündü ama ben daha çok onun bu hareketlerine sınır oldum

Back