Merhaba herkese. Sabahtan beri içime dert olan bie seyi sizinle paylaşmak istiyorum. En yakın arkadaşımla 6 senedir çok severiz sayarız birbirimizi daha doğrusu ben onu severim onun açısından durum ne bilmiyorum artık. Son 1 yıldır o kadar değişti ki mesela x bugün bulusalım mı özledim seni diyorum yok işim var oraya gideçegim buraya gideceğim ilk başlarda inansam da sonradan ne zaman arasam hep bir yerlere gidiyor olurdu ama sonradan başka arkadaslarıyla bulustuğunu görürdüm sosyal medyadan. Bu konuyu en sonunda ona da söyledim kırıldığımı falan özür diledi sana çok deger veriyorum falan dedi konuyu kapattı. Ama hala ne zaman ona ihtiyacım olsa beni hep yalnız bırakıyor. Aslında çok iyi bir kız bir yandan da yok diyorum bilerek yapmıyorum ama her seferinde baska bi yerdeyim mesgulum baska zaman diyor bazen kendisi de diyor su gun musait misin diye ama sonra çok özür dilerim acil bir işim çıktı diyip iptal ediyor. En sonuncusu da onum doğum günüydü kendisine uzun cok güzel bi meaj yazdım ve dogum gününhberaber kutlamak icin teklif ettim bulusalim bi yerlere gidelim dedim yok hiç musait değilim dedi. Bugün sosyal medya hesabında ise arkadaslarıyla doğum günj partisi verdiğini gördüm. Ve bana bunu asla söylemedi. En yakın arkadasiyim güya ama doğum gününe de çağırmadı. Sizce ne yapayım bitirmeli miyim arkadasligimi? çok değer verdiğim biri bilemiyorum ne yapacagimi.