En yakın arkadaşım doğum gününe davet etmedi

Canım belki de seni yedekte tutuyor. Yokluğundansa varlığını yeğliyor olabilir. Ama kesinlikle seni yakın arkadaşı olarak görse bunları yapmazdı. Ben de olsam arkadaşlığımı bitirirdim.

Belki partiyi arkadaslari ayarlamıştır surpriz olarak. O yuzden size haber veremezdi zaten.
Bunun dışında da bence de o sizi eskisi kadar onemsemiyor.

Ben böyle birşey yaşasam içimden artık onunla görüşmek , onu özlemek , aramak , sormak gelmezdi yaşadıklarimdan biliyorum.Üzülmeye bile değmez canım bu tarz insanlar.Seni iki telefon konuşmasıyla idare ettigini düşünüp güya arkadaşlık yürütüyor.Hiç oralı bile olma bundan sonra ve arayıp sorarsa da hissiz bir konuşma yap.Yap ki kendisini aranılan beklenilen özlenilen sıfatından bir çıkarsın.Sonra da ne yaparsa yapsın yol onun yolu.

Belki sürpriz partidir arkadaşları organize etmiştir

Ben sorunu sizde gördüm,takıntılı ve saplantılı birsiniz.
Sürekli görüşmek isteyen,sadece size ait bir oyuncak gibi davranmasını bekleyen birisiniz.
Sizinde arkadaşınızı sevdiğinizi düşünmüyorum.
Mutlu ve keyif aldığı onu anlayan,onunda onları anladığı bir arkadaş çevresi var belli ve sizde bunu kıskanıp haset içindesiniz.
Bu kadar itelenmeye rağmen,sanki kocanızmış gibi bırakamıyorum diyorsunuz.
Bence hem o kişinin peşini bırakın,hemde gidip tedavi olun,hiç normal değilsiniz.

bir anda bırakamıyorum derken? evli değilsiniz sonuçta arkadaş bu sadece. nesini bırakamıyorsunuz anlamadım.

Problem sizde olmasın? Yazdığım seylerin altında böyle fesat düşüncelere kapıldığınıza göre sorun sizde bence. Bence siz psikiyatriste gitmelisiniz.

Problem sizde olmasın? Yazdığım seylerin altında böyle fesat düşüncelere kapıldığınıza göre sorun sizde bence. Bence siz psikiyatriste gitmelisiniz.
benim fikrim bu yöndeydi yorumumuda yaptım,fikir almak istersem bende bir konu açarım yorumunuzu yaparsınız olur mu?

bir anda bırakamıyorum derken? evli değilsiniz sonuçta arkadaş bu sadece. nesini bırakamıyorsunuz anlamadım.

Yani ben bırakıyorum mesela bu sefer o arayıp arayıp duruyor. Mesaj atıp duruyor. Özür diliyor. Adeta iyilik meleğine dönüyor ve barışıncaya kadar da bırakmıyor peşimi.

Bana yokmuşum gibi davranan birine, gerektiği mesafede dururdum ben olsam. Arkadasliginiza; sizin yüklediğiniz derin anlamı yüklenmediği aşikar ne yazık ki..

benim fikrim bu yöndeydi yorumumuda yaptım,fikir almak istersem bende bir konu açarım yorumunuzu yaparsınız olur mu?

Olur tabi zevkle
nereden biliyorsunuz onun organize ettiğini,gayette onu çok seven arkadaşları bir yer tutup onu mutlu etmek için böyle bir organizasyon yapmış olabilir,çokta güzel normal bir şey bu.

Kendisine sordum

Ailesi ile kutlamış olsa hadi seni çağırmayabilirdi. Ama arkadaş partisi yapmış ve seni ayırmış. Bunun somut bir sebebi olabilir de.. Öğrenmeye çalışırdım şahsen.

acaba asiri sahipleniyor olabilir misin,bazi insanlar tek arkadasi o olsun isteyil kisitlarlar karsi tarafi cunku dikkat ettim de d.gununde bile beraber kutlayalim ikimiz demissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…