- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
- Konu Sahibi Alonedark0
-
Haklınız. Herkese ederi kadar değer vermek lazım.
Belki partiyi arkadaslari ayarlamıştır surpriz olarak. O yuzden size haber veremezdi zaten.
Bunun dışında da bence de o sizi eskisi kadar onemsemiyor.
Belki sürpriz partidir arkadaşları organize etmiştir
nereden biliyorsunuz onun organize ettiğini,gayette onu çok seven arkadaşları bir yer tutup onu mutlu etmek için böyle bir organizasyon yapmış olabilir,çokta güzel normal bir şey bu.Hayır kendisi organize etmisti
Ben sorunu sizde gördüm,takıntılı ve saplantılı birsiniz.
Sürekli görüşmek isteyen,sadece size ait bir oyuncak gibi davranmasını bekleyen birisiniz.
Sizinde arkadaşınızı sevdiğinizi düşünmüyorum.
Mutlu ve keyif aldığı onu anlayan,onunda onları anladığı bir arkadaş çevresi var belli ve sizde bunu kıskanıp haset içindesiniz.
Bu kadar itelenmeye rağmen,sanki kocanızmış gibi bırakamıyorum diyorsunuz.
Bence hem o kişinin peşini bırakın,hemde gidip tedavi olun,hiç normal değilsiniz.
benim fikrim bu yöndeydi yorumumuda yaptım,fikir almak istersem bende bir konu açarım yorumunuzu yaparsınız olur mu?Problem sizde olmasın? Yazdığım seylerin altında böyle fesat düşüncelere kapıldığınıza göre sorun sizde bence. Bence siz psikiyatriste gitmelisiniz.
bir anda bırakamıyorum derken? evli değilsiniz sonuçta arkadaş bu sadece. nesini bırakamıyorsunuz anlamadım.
benim fikrim bu yöndeydi yorumumuda yaptım,fikir almak istersem bende bir konu açarım yorumunuzu yaparsınız olur mu?
nereden biliyorsunuz onun organize ettiğini,gayette onu çok seven arkadaşları bir yer tutup onu mutlu etmek için böyle bir organizasyon yapmış olabilir,çokta güzel normal bir şey bu.
benim fikrim bu yöndeydi yorumumuda yaptım,fikir almak istersem bende bir konu açarım yorumunuzu yaparsınız olur mu?
Ailesi ile kutlamış olsa hadi seni çağırmayabilirdi. Ama arkadaş partisi yapmış ve seni ayırmış. Bunun somut bir sebebi olabilir de.. Öğrenmeye çalışırdım şahsen.[/QUOTEç
Çalıştım zaten bir anda oldu yeni ayarladım falan dedi geçiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?