Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim )) saka saka hayirdir neden sirtini donduEn yakın arkadaşım bana sırtını döndü beraber yedik içtik artık kimseye guvenemiyorm yeni kız arkadaşlara ihtiyacım var guvenebilcegim
Hiç sevmediği kızla birlik olup komplo kurdular bi problem de yoktu neden bunu yaptı anlayamıyorumBen varim )) saka saka hayirdir neden sirtini dondu
Demek ki sen onun en yakın arkadaşı değilmişsin.Hiç sevmediği kızla birlik olup komplo kurdular bi problem de yoktu neden bunu yaptı anlayamıyorum
22Demek ki sen onun en yakın arkadaşı değilmişsin.
Bu arada yaş kaç?
12-13?
Kaç yaşındasın dahaa... Hayat bu işte bazen en guvendiklerimizden geliyor kazık ..En yakın arkadaşım bana sırtını döndü beraber yedik içtik artık kimseye guvenemiyorm yeni kız arkadaşlara ihtiyacım var guvenebilcegim
22 malesef insan üzülüyorKaç yaşındasın dahaa... Hayat bu işte bazen en guvendiklerimizden geliyor kazık ..
Sorun nedir? Kız arkadaşları burdan bulabileceğinizi düşünmüyorsunuz heralde?En yakın arkadaşım bana sırtını döndü beraber yedik içtik artık kimseye guvenemiyorm yeni kız arkadaşlara ihtiyacım var guvenebilcegim
İşte herkes sizin gibi anlayışlı değilDalga geçenleri anlamıyorum cidden, arkadaş edinmek istemiş çekinmeden yazmış foruma işte, ne var bunda?
EdepsizErhan can evde canın mı sıkıldı yavrum![]()
Ayy bilirim boyle tipleri bu tamamen seni kiskandigindandir baska birsey degilHiç sevmediği kızla birlik olup komplo kurdular bi problem de yoktu neden bunu yaptı anlayamıyorum
Daha coook şeylernyasayacaksin tedbirli olursan herkese karşı daha az üzüleceksin22 malesef insan üzülüyor
Ben olurum sizinle arkadaş bunaldığınızda yazın bana tanışalım konuşalımİşte herkes sizin gibi anlayışlı değil