en sper dizi replikleri

ölümümü bekleme gamze boşta(kurtlar vadisi):roflol:
derin kebap iskender(kurtlar vadisi)sırnaşık şey

süperrrr hatırladım yahu...

üç tekrarınıda gözümü kırpmadan izledim bu dizinin taki Kazım Koyuncu ölene kadar şimdi onun değil sesini duymak bir yerde parçasının sözlerini okusalar ağlayabiliyorum onu hatırlatıyor bu dizi izleyemiyorum (

avrupa yakasinda,volkan osmani vurdugunda;

asli: salakk..osmandiiiiii ooooo...

volkan: salak osman kim be?

-----

dilber hala'nin agzindan cikan her laf kopariyor zaten beni..özellikle vay vay vay demesi,meyremi anlatişi :)))

-----

bide dursun cok komik..

"yarım saate bitti bitti
bitmedi en az 2 saat sonra,olmadı 3 saat
bilemedin en kötü ihtimal sabaha kadar devam eder"

"seni furapilirimde furmayadapilirim..garantisi yok"..

benimki dizilerden değil eski bi Türk filminden...

İbrahim Tatlıses bi yerden geliyodur ve sokakta ağlayan çocuğu görüp yanına gider.. ve sorar:
-neden ağlıyorsun küçük?
(çocuk)-bana .iç diyolar
(İ.T.)-üzülme benim de babam öldü,ağlama..
(çocuk)- ne yani sende mi .içsin....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısırnaşık şeysırnaşık şey

tek türkiyede şivanın ' ayten hadiyin gidikkk ' demesi çok hoşuma gidio

mehmet: daha iyi misin yurdanur? kusacak mısın bir daha?
yurdanur: mehmet eve çok yaklaştık. sen dön artık istersen, ev hemen şurada, pencereden bile baksalar görebilirler.
m: biraz daha hava alalım mı? bak, gir hemen odana yat tamam mı? onların yanında durma, anlaşılır sonra.
y: tamam.
m: dur bakalım, al at şunu ağzına. (sakız verir)
y: ben sakız çiğneyemem ki. hemen yutuveririm.
m: çiğne çiğne, ağzının kokusunu alır. her şeyin bir yolunu bulacağım, söz yurdanur... umutsuzluğa kapılma. hele sabah olsun, bak ne güzel olacak her şey, görürsün..
nasıl bir şey bu biliyor musun? hani, karanlık bir gecede ıssız bir yokuşu tek başına inerken, bir köşeye dönersin de deniz çıkar ya karşına, sonra o denizde bir gemi belirir. şıkır şıkır ışıklarla geçip gider. sen sevinirsin, hiç nedensiz ama... sonra için kıpırdar ya hani. öyle işte... seni tanıdığımdan beri bir gemi geçiyor içimden, hep ama... aşkım benim, yurdanurum... (öpüşürler)
y: sakızımı yuttum.
m:yenisini alırım ben sana. (güler)
y: git hadi sen...
m: tamam, hadi eve gidene kadar bekliyorum.

sonra büyük yurdanur'un sesinden dinliyoruz:

orda öyle ne kadar durdu bilmiyorum. arkama dönüp bakamıyordum. sokağın başında bana bakarken bir kez daha görsem onu, koşup kollarına atılıcağımdan, bir daha da hiç eve dönemeyeceğimden korkuyordum. ondan mı bakamayışım? o bahsettiği gemi benim de içimden geçiyordu, bütün karanlıkları yararak. bayram yeriydi her yan, ışıl ışıldı...

çemberimde gül oya, yurdanur'dan mehmet'e

"sen benim hem ailem hem vatanımsın artık"

mehmet: bak... şairin de dediği gibi, sana gül bahçesi vaadetmedim. yani ne bileyim, burası... yurdanur bana gerçeği söyle, mutlu musun?
yurdanur: sen kendini suçlu hissediyorsun mehmet. problem ben değilim. şikayet ettim mi hiç? hiç yüzüm asık mı? hiç sana belli ettim mi?
m: neyi belli ettim mi?
y: öyle demek istemedim. evet zor.. buna alışmak zor. yeni bir yaşam kurmak, bir sürü alışkanlıktan vazgeçmek, yarını düşünmek, tüpü idare etmek, yemeğin etini az, patatesini çok koymak da zor... ama çabalıyorum mehmet, ben öğreniyorum. seni, beni, ikimizi yaşatmayı öğreniyorum.
m: ben mutlu musun diye sordum.
y: mutluluk ne? gördüğümüz filmlerdeki gibi ağaçların arasında kovalamaç oynamak mı? bu mu mutluluk dediğin? hayatımda ilk defa bir işe yaramayı, birşeyleri yönlendirmeyi, yoluna koymayı öğreniyorum. mutluyum ben.. sen varsın çünkü. sen şu kapıdan içeri giriverince herşey bitiyor işte. saray oluyor tek göz oda.. neden bunu düşündün? aksini mi bekledin benden? olmayacak mı sandın? basaramayacak mıyız? yapacağız mehmet, bak nasıl güzelleşecek her şey...
m: ya.. ben öyle demek istemedim.
y: benim yerim burası, senin yanın. sen benim hem ailem, hem vatanımsın artık...

yine çemberimde gül oya dan

çocukken yaşadıklarını hiçbir zaman unutmazsın. Çünkü hafızanın en temiz en güçlü olduğu zamanlardır çocukluk. Büyüyünce bu günleri unutma. Kitapların yakıldığı, insanların fikirleriyle suçlandığı bu günleri unutma. unutma ki anlatabilesin. Türkiye'yi sevmeyi anlat birilerine. Birileri bunu hep yanlış anladı çünkü.

çemberimde gül oya'dan

Mehmet... çok mutluyum. uzak bir yolculuktan döneceksin yarın. Bir vapur müjdeledi bana az evvel. seni limandan uğurlayışımı hatırlıyorum. Masmavi bir denizin ortasında ak köpükler bırakarak giden o gemiyi, martıları, simit satan çocuğu... Seni götüren gemiler elbet geri getirecekler. biliyorum. yoksa kimse sevmezdi gemileri öyle ya. Yavaşça gireceksin kapıdan hirbir şey sormayacağım sana. Sen de bir şey deme. Öyle dur biraz. Anlatma... Boş ver geldin ya. Bu anı unutmayalım diye koluma bir çimdik atarım korkma. insan hatırlamak istedikleriyle mutludur. Hatırlamayı istemediğin başkalarının ayıbı. Yüzüme bakacaksın, biliyorum yorgunsun. Tertemiz serin çarşaflarda uyutacağım seni masal anlatacağım çocuk eyler gibi. Hatırlar mısın birgün 'sen benim hem ailem hem vatanımsın' demiştim ya sana. Uzun bir süredir kayıp bir kızın masalı olacak bu. sonunda vatanına kavuşan bi kızın mutlu masalı

yine cemberimde gül oya :)

yurdanur mehmet'i dansa kaldırırken,

yurdanur : bu dansı bana lütfeder misiniz?
mehmet : bu hayatı bana lütfeder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kumrum kumrum guu guu guuu
ne yedin
popacık
ne kırdın
çanacık
kim dövdü
anacık
kim sevdi
babacık
kumrum kumrum

Namik çanakları devirir
Ramiz: Napaysıın bee
Namik:Niçın bagırisın
Ramiz: Bagırırım
Namik: Bagıramassın efendiii

Ne oldii rengin soldiiiikaydirigubbakcemile3
AVRUPA YAKASI/DURSUN

sıskalarda sinsi olur dirler...
bacak kadar boyu var,türlü türlü huyu var...
terazi var dartı var her şeyin bir vahti var...
Dilber hala

meltem: ben çay koyayım
gönül:bende sana yardım edeyim (çocuklar duymasın)

artık sevdiğiniz her sanatçıyı anında izleyebileceksiniz
peki Zeki Müren de bizi görecek mi? (Vizontele)

sonunu düşünen kahraman olamaz Memati (Kurtlar Vadisi)

Dilber Hala: "nassın, iyisin..dipçik gibisin maşallah" delikafadulden
"ben lafımı ortaya goyarım, isteyen gelir alır istemeyen döner gaçar"
"görmez gıçın tümseğine, çıkar dağın yükseğine":roflol:

Burhan: "Hadi be hacı"

Şahika: "paçozun başkanı"

canım ailemdem:
canım ciğerim.(uğur yücelin söyleşi çok süper)
melahatında samimmmm seni öldürüüm

melekler korusundan
mualla: kız çok ceyyarsın.

adanalıdan:
bebişim derken.......

ve tabi ki dilber koçaslanlıdan:
huuşşşşşş terledim ha....:roflol::roflol:

Dilber Halaaaaa

Bu sinsiynen olmaz yawruum guzuuum. Bah sana ben meyremi alacam olluuum ahilli ol olluuum yiharim evinizi basInIza...

Bunnar deliganli ya...ganlari deli akiyur...zumzuk vuruyularr

Şahikada hiç sevmez beni anası kılıklı soyhası batasıca çektice damar kuruyasıca hurşik

Adananun köprüsü çağl çağl çağlıyor.bu yar senin arkandan nazlu nazlu ağluyor.....

Vayh vayh! Hala canim mi diyorsun su gariya hoşşik! Yooooh benim oglum o benim oglum o. Goy goy goyun ogluuuum boy boy boyun ogluuum. El gizi almis da yulari dahmiş oglum... Oooooyh dihandim... Oyyyh dihandim oglum dihandim... Kofte geliyur mu Osman?

dilber: sen ayağana göre bapuç bulabiliyon mu
aslı : evet ne varki? benim ayaklarım 38 numara
dilber: bizim orda bir meryem war ayakları otüzdört numre içinde guş war sanıyosunn aa bir de bakmışsın ayakmış onlar
osman : o yüzden hala dengede duramıyo
dilber: sen sus hoşşik

alıntıdır....

:roflol::roflol::roflol:

senin annen bir melekti yavrum
nayır nolamaz
züğürt ağada çok komikti bütün dizi repliklerini yazsak anca
züğürt ağanın babası ben garı istirem
züğürt ağa tomatis tomatis
eski filmlerde bir başkaydı canım birde savaş filmlerinde cüneyt arkın savaşırken bi ses çıkıyoya fışt fışt diye

Mecnun: Aaa Şirin..
Şirin: Şirin değil.. Madem isim senin için bu kadar önemli, bende bundan sonra Leyla olurum.
Mecnun: Adını mı değiştirdin sen?
Şirin: Sadece adımdan değil, her şeyden vazgeçecek kadar çok sevdim ben seni. Ama sen bunu bir türlü anlamadın.. Seni neden bu kadar çok sevdiğimi de bilmiyorum. Bunu bana hissettirecek hiçbir şey yapmadın esasında.. Ama seni seviyorum..
Şunu bil ki Mecnun, ben senden vazgeçmeyeceğim. Ne kadar beklemem gerekiyorsa beklerim ama senden asla vazgeçmeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…