• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en sonunda psikoloğa gittim kızlar

teşekkür ederim inşallah sende iyi olursun bu psikolojı bozukluğu çok kötü bisey :50: yalova uzmanlar hastanesine gittim psikiyatri Zuhal ÖNDER psikologta Berna ÖZER bunlardan başkada yok zaten daha önceden başka psikiyatriye gitmiştim o kişilik testi yapmamıştı ama zuhal hanım çok iyi kişilik testi yaptırdı bide şimdi salı eeg çekilicek hemde aynı zamanda psikoloğa gidicem 1 ay sonrada psikiyatriye gidicem

ben ilk başta onun için gitmiştim çok sinirliyim herşeye sinirleniyorum vs. diye gitmiştim fakat ilaçlar mide bulantısı filan yapınca bıraktım tedavi olmadığım için bu kadar ilerledi mutlaka git derim ben daha önceden bıraktığım için çok pişman oldum sende pişman olma

Merhaba Zuhal Önder isimli psikiyatriste gitmişsiniz banada onu tavsiye ettiler nasıl bir psikiyatrist ,yararlı oldu mu size ? ve seans ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz acil ihtiyacım var ?

Back