- Konu Sahibi 88kelebek88
öncelikle merhaba
önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi tedavinize devam etmenize sevindim eşinizle aranız düzeldimi?
önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi tedavinize devam etmenize sevindim eşinizle aranız düzeldimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle merhaba
teşekkür ederim inşallah sende iyi olursun bu psikolojı bozukluğu çok kötü bisey yalova uzmanlar hastanesine gittim psikiyatri Zuhal ÖNDER psikologta Berna ÖZER bunlardan başkada yok zaten daha önceden başka psikiyatriye gitmiştim o kişilik testi yapmamıştı ama zuhal hanım çok iyi kişilik testi yaptırdı bide şimdi salı eeg çekilicek hemde aynı zamanda psikoloğa gidicem 1 ay sonrada psikiyatriye gidicem
ben ilk başta onun için gitmiştim çok sinirliyim herşeye sinirleniyorum vs. diye gitmiştim fakat ilaçlar mide bulantısı filan yapınca bıraktım tedavi olmadığım için bu kadar ilerledi mutlaka git derim ben daha önceden bıraktığım için çok pişman oldum sende pişman olma